2017 Android En İyi Ücretsiz Açık Dünya Oyunları

2017 Android En İyi Ücretsiz Açık Dünya Oyunları

En İyi Ücretsiz Açık Dünya Oyunları

En İyi Ücretsiz Açık Dünya Oyunları

Açık dünya oyunları ile ilgili olarak; free roam (özgür dolaşım), sandbox (sanal alan), free-roaming (serbest dolaşım) terimleri kullanılır. “Açık dünya” ve “serbest dolaşım”, çizgisel tasarımlarda yaygın olan görünmez duvarlar ve yükleme ekranlarının aksine tasarımda yapay bariyerler olmadığına işaret eder. “Sandbox” terimi ise çoğu zaman hatalı kullanılır. Açık dünya’da, Sandbox gereklidir anlamına gelmez. Gerçek bir “Sandbox”, oyuncunun dünyayı kendi kendine değiştirme araçları ve oynadıkları araçları yarattığı yerdir. 

“Açık dünya” terimi net bir tanımlamaya sahip değildir. Açık Dünya’nın en yaygın kullanımı şu şekildedir; Açık Dünya, tamamen ölçekli ve sürekli olan büyük bir oyun dünyasında serbest dolaşımdaki açık hava keşfi özelliğine sahip bir oyunu ifade eder. 

Sizler için, 2017 yılında Android platformuna gelen en iyi birkaç açık dünya oyunu seçtik. Bu 2017 Android En İyi Ücretsiz Açık Dünya Oyunları listemize göz atabilir ve indirebilirsiniz. 

1. Dead Rivals – Zombie MMO

1. Dead Rivals - Zombie MMO

Hızlı tempolu aksiyon olan oyun, mobil cihazlar için ilk zombi temalı ARPG’de klasik MMORPG maceralarını karşılıyor! Geniş bir açık dünyayı keşfedin, kahramanınızı kişiselleştirin, cephanenizi inşa edin ve PvP savaş alanlarını yönetin!

Boş arazilere gidin ve birlikte takım olduğunuzda veya binlerce MMO oyuncusu ile rekabet kurarken zombi salgınının sebebini keşfedin!

Sınıfınızı seçin, karakterinizi özelleştirin, sığınma evinizi inşa edin, rakiplerinize baskın yapın, bir silah cephaneliği hazırlayın, yeteneklerinizi geliştirin ve rakiplerinizi son derece rekabetçi PvP savaşlarında ezin! Zombi vurmayı severseniz, küçük haritalar ve tekrarlayan oyunlardan sıkıldıysanız, Dead Rivals tam size göre.

Dead Rivals – Zombie MMO İndir

2. Driver Simulator

2. Driver Simulator

City Driving ve Truck Simulator 2017‘ nin üreticilerinden yeni bir oyun. Driver Simulator (Sürücü Simülatörü) nü oynayarak yolun Kralı ol. Para kazanmak için yolcu taşı. Popüler Uber uygulamasını herkes bilir. Bu oyuna da; Uber Sürücü Oyunu Simülatörü (Uber Driver Game Simulator) diyebiliriz. Tamamıyla gerçekçi misyonlar ve Araba sürme deneyimi sizi bekliyor. 

Driver Simulator İndir

3. Gangstar New Orleans OpenWorld

3. Gangstar New Orleans OpenWorld

Açık dünya aksiyon macera türünde adeta altın standart olan oyun serisi, büyüleyici New Orleans şehrinde geri döndü. Yüzlerce araç, acımasız bir cephanelik ve tamamiyle özgür bir şekilde bu muazzam şehri dolaşmak için, bir suç efsanesi haline gelecek tüm aletlere sahipsiniz. 

Bisikletçi çeteler, bozuşmuş polisler ve hatta Voodoo rahipleri bu caddeleri yönetir hale geldi. Siz ise bunların arasında en az suçlu olan kişisiniz. Big Easy’i kendi suç başkentiniz olarak iddia etmek için görevde bulunan bir kişi olun.

Gangstar New Orleans İndir

4. Galaxy on Fire 3 – Manticore

4. Galaxy on Fire 3 - Manticore

Bir sözleşme kabul edin, bir gemi seçin ve uzaya fırlayın. Pilot becerilerinizi geniş bir yelpazede sözleşmeli, serbest veya patron misyonlarında gösterin. Nefes kesen dış mekan ortamlarında acımasız düşmanlarla savaşın. Kusursuzca zamanlanmış varil rulolarıyla gelmekte olan füzeleri atlatın ve dev uzay istasyonlarının yansımalarına atılın. Ve kalkanlar tekrar kalktığında, geri çekilin ve onları cehenneme gönderin!

Galaxy on Fire 3 – Manticore İndir

5. MadOut2 BigCityOnline

5. MadOut2 BigCityOnline

Açık dünya türü oyunlarında bir numaralı mobil oyun. Keşfetmek için gerçek büyüklükte harita, tam açık dünya, düzgün araba fiziği, 30’un üzerinde farklı araba çeşidi, 60’tan fazla yarış etkinlikleriyle farklı misyon çeşidi ve çılgın Rus arabaları… Hepsi bu oyunda.

MadOut2 BigCityOnline İndir