Age of Empires 2 Severlere Steam’den Büyük İndirim

Age of Empires 2 Severlere Steam’den Büyük İndirim

Strateji oyunlarını seviyor musunuz? Age of Empire serisi strateji oyunları denilince akla gelen ilk oyunlardan. Çıkacak yeni oyunları ile önümüzdeki dönemlerde adından çok söz ettirecek gibi duruyor. Bu süreçte Microsoft eski Age of Empires oyuncularına seriyi tekrardan hatırlatmaya çalışıyor. Seride en sevilen oyunlardan biri olan Age of Empires 2 şuanda Steam‘de muhteşem bir kampanyaya sahip. Oyunu normal şartlarda 3 DLC paketi ile almak isterseniz fiyatı 85 TL civarında. 

Satıştaki bu yeni paketle bu güzel oyuna 85 TL yerine sadece 21,75 TL’ye sahip olabileceksiniz. Miicrosoft %74’lük bir indirime artı %20’lik bir indirim daha uygulayınca fiyatlar dibe çekilmiş oldu.  Age of Empires 2 HD paketiyle eski günlerdeki gibi tarih yazmaya devam etmek isteyen oyuncular için güzel bir haftasonu olacağa benziyor. 

Ayrıca pakette  Age of Empires 2 HD, The Forgotten, The African Kingdoms ve The Rise of the Rajas içerikler de var.  Eğer HD kalitesinde strateji oyunu oynamak istiyorsanız buraya bir göz atın. 

Kaynak: 1

Age Of Empires Hileleri