Ark: Survival Evolved Tam Sürümü Çıkıyor

Ark: Survival Evolved Tam Sürümü Çıkıyor

Bugün, nihayet Xbox One, PS4 ve PC‘de tam olarak başlıyor ve Studio Wildcard, olaya dikkat çekmek için yeni bir içerik yayınlıyor.

Ark: Survival Evolved, piyasaya sürülmesinin yanı sıra önemli bir içerik güncellemesi yapıyor. Bu güncelleme; tam bir orkestra müziği, yeni bir hikaye, yeni son oyun içeriği, su samuru, phoenix’ler ve Ragnarok DLC paketi içerir. Ragnarok, topluluk yöneticileri tarafından inşa edilmiş ve büyük yeni bir ada ekleyen ücretsiz bir genişleme. 

Ark Survival Evolved Tam Sürüm

Ark: Survival Evolved tam sürümü uzun zamandır bekleniyordu; Yaz 2016’da başlatılması planlanıyordu. Daha sonra 8 Ağustos 2017’de başlatılması planlandı, ancak bu tarih de ileri alındı ve sertifikasyon işlemi beklenenden uzun sürdü. 

Gecikmeleri hariç tuttuğunuzda bile, çalışmalar Studio Wildcard için tam olarak düzgün değildi. Oyunun fiyatının henüz çıkmadan iki katına çıktığı ilan edildiğinde oyunun hayranları arasında tartışmalara yol açtı; Erken Erişim sürümü ise yalnızca 30 ABD doları tutarında. Ayrıca, “rekabetçi çok oyunculu sunucuların” tam sürümden önce silineceği açıklandı, ancak geliştirici bu kararı Temmuz ayında iptal ederek tersine çevirdi. 

Ark

Ark

Ark Survival Evolved

Ark Survival Evolved

Ark Survival Evolved Tam Sürüm

Ark Survival Evolved Tam Sürüm