Arma 3 Tac-Ops DLC Çıktı

Arma 3 Tac-Ops DLC Çıktı

Arma 3 Tac-Ops DLC Görev Paketi

Arma 3 Tac-Ops DLC  Görev Paketi

İnsan muhalefetlerine karşı sanal savaştan hoşlanmayan bizler için, Arma 3 artık oynanabilecek üç yeni tek kişilik görev sunuyor. Bohemia Interactive’e göre Tac-Ops Görev Paketinin tamamlanması yaklaşık sekiz saat sürüyor ve şu anda Steam’de 5.99 $/£ 4.49 karşılığında satışa sunuluyor.

Bohemia’nın tanıtımında; “Arma 3 Tac-Ops Görev Paketinde oyuncuların, piyade, makine piyadeleri ve/veya özel kuvvetler birimi sınırsız bir savaş alanı boyunca, çoğunlukla gerçekleştirmek için birden fazla amaçla yönlendirilmesi için görevlendirilir. Başarının anahtarı dikkatli bir görev hazırlığı, dikkatli hareket ve konumlandırma, yetenekli atış ve sabırdır.” şeklinde yazıyor.

Görevler; kalıcı gücün uzatılmasına yardımcı olacak çok yönlü, yani farklı katılımcı birimlerden oynanabilir. Bu arada, her görev, “Bohemia Interactive askeri danışmanlarından biri” tarafından teslim edilen Bir After Action Report’a (Eylem Sonrası Raporu) sahiptir.

Görev tanımlarını ve fragmanı kontrol edibilirsiniz.

Beyond Hope: “East Wind” çatışmasından dokuz yıl önce İç Savaş, Altis ve Stratis Cumhuriyetleri vasıtasıyla sürüyor.

Stepping Stone: “East Wind” krizine tepki gösteren NATO destekçileri önce stratejik Malden Adası’nı güvence altına almalıdır.

Steel Pegasus: Altis’in istilası sırasında, NATO güçleri ikinci bir cephe açmak için cesur bir hava saldırısı düzenler.

Arma 3 Tac-Ops DLC Görev Paketi Fragman

Kaynak: 1