Artık Hellboy Injustice 2’de

Artık Hellboy Injustice 2’de

Hellboy Injustice 2

Hellboy Injustice 2

Bu yıl Hellboy’un yeniden çekim filmi ilan edildiğinde, kahraman yine ilgi çekici hale geldi ve bugün itibariyle, artık Injustice 2’de oynanabilir bir karakter.

Sarı gözlerden gözlüklere kadar, revolver’dan ve dev ele kadar, beklediğiniz tüm özellikleriyle karşınızda. Boyutundan ve tehditkar mevcudiyetinden bekleyebileceğiniz gibi, Hellboy oldukça kavgacıdır, aynı zamanda ayağa kalkması oldukça hızlı gibi görünüyor.

Hellboy, Injustice 2 Fighter Pack 2‘de serbest bırakılacak nihai karakterdir. Fighter paketini satın alanlar veya Injustice 2’nin özel sürümünü alanlar şimdi karaktere erişebilir. Gelecek hafta, bağımsız satış olarak 6 $ karşılığında satışa çıkacak.

Geliştirici Nether Realms şimdi heyecan verici bazı karakterler içeren Fighter Pack 3‘e geçiyor. Atom ve Enchantress’in yanı sıra, paket Teenage Mutant Ninja Turtles (Ninja Kaplumbağalar) ile birlikte gelecek. Duyuru fragmanına buradan bakabilirsiniz. Atom 12 Aralık’ta satışa sunulacak ancak diğer karakterler için bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Aynı zamanda bir başka haber Injustice 2 bugün PC’de de piyasaya çıktı. Hellboy PC’de henüz bulunmamasına rağmen diğer tüm DLC karakterler var. Bunlara Red Hood, Sub Zero, Starfire, Black Manta ve Raiden da dahildir.

Kaynak: 1