Assassin’s Creed Origins DLC The Curse of The Pharaohs Çıktı

Assassin’s Creed Origins DLC The Curse of The Pharaohs Çıktı

Assassin’s Creed Origins The Curse of The Pharaohs Artık Oynanabilir

Ufak bir gecikmeden sonra Assassin’s Creed Origins için ikinci DLC genişlemesi nihayet çıktı. The Curse of the Pharaohs; PS4, Xbox One ve PC için yeni bir hikaye, ortamlar ve gizli aksiyon oyununa diğer içerikleri tanıttı.

Origins’in önceki DLC genişlemesinin aksine, The Curse of the Pharaohs, ana oyunun olaylarından dört yıl sonra kurulan yepyeni bir hikayeye sahiptir. Oyuncular yine bölgeyi fetheden bir laneti araştırmak için Thebes antik şehrine bir yolculuğa çıkmış olan Bayek’in rolünü üstlenirler. Yol boyunca, Nefertiti ve dev akrepler dahil çeşitli mitolojik hayvanlar ve ünlü Mısır firavunları ile savaşacak.

Ubisoft‘un basın açıklamasında şöyle açıkladı; “The Curse of the Pharaohs; Karnak ve Luksor’un tapınaklarını ve Kralların Vadisinin gizli mezarlarını ölü firavunları hayata döndüren lanetin nedenini ortaya çıkarmak için araştırma yapıp Mısır mitolojisindeki oyuncuları imha eder ve onları ünlü firavunlara ve mistik hayvanlara karşı savaşmaya zorlar.”

Assassin’s Creed Origins The Curse of The Pharaohs DLC

Yeni yerlerin ve hikayenin zirvesinde, The Curse of the Pharaohs; ek kıyafetler, donanım ve silahlar sunuyor. Ayrıca oyunun seviyesini 55’e çıkarır.

The Curse of the Pharaohs’un 6 Mart’ta serbest bırakılması bekleniyordu, ancak Ubisoft, “oyuncularımıza mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için bir hafta geciktirdik” dedi. Assassin’s Creed Origins sezon geçişini satın alanlar DLC‘yi ek bir ücret ödemeden alacaklar; Diğer herkes 20 dolara indirebilecek.

Ubisoft geçtiğimiz günlerde, Assassin’s Creed Origins için, zorlukların üstesinden gelebilen oyuncular için “benzersiz bir ödül” sunan bir New Game Plus modu geliştirdi. Yayıncı ayrıca, savaşsız Discovery Tour modunu da yayınlayarak oyuncuların Mısır dünyasını kendi hızlarında keşfetmelerine ve tarih uzmanlarının yardımıyla oluşturulan rehberli turlara katılmalarına izin verdi.

Assassin’s Creed Origins DLC The Curse of The Pharaohs

Assassin's Creed Origins DLC The Curse of The Pharaohs

The Curse of The Pharaohs

The Curse of The Pharaohs

Assassin’s Creed Origins The Curse of The Pharaohs

Assassin's Creed Origins The Curse of The Pharaohs

Kaynak: 1