Assassin’s Creed Origins DLC The Hidden Ones Ne Zaman Çıkacak?

Assassin’s Creed Origins DLC The Hidden Ones Ne Zaman Çıkacak?

Assassin’s Creed Origins, ilk DLC genişlemesini yapmak üzere. The Hidden Ones olarak adlandırılan bu bölüm, yan görevler, etkinlikler ve öğelerle birlikte birkaç saatlik yeni hikaye tanıtacak. Ubisoft genişletmenin 23 Ocak’ta PS4, Xbox One ve PC için çıkacağını doğruladı.

The Hidden Ones, Kardeşlik’in büyümesi ile ilgili daha fazla bilgi paylaşan hikaye odaklı bir genişlemedir. Sinai’daki ana oyun olaylarından dört yıl sonra, oyuncuların işgal altındaki bir Roma kuvvetiyle çatışacağı yerden devam ediyor. Genişleme seviye sınırını 45’e çıkarıyor ve oyuna iki yeni efsanevi silah, yeni bir kıyafet, iki yeni mount ve birden fazla yeni silah getiriyor. Sezon geçişi sahibiyseniz, oyunu ek bir ücret ödemeden indirebilirsiniz. Diğerleri için, DLC 10 dolara mal olacak.

Ayrıca Ubisoft, Origins‘in ikinci DLC, The Curse of Pharaohs hakkında daha fazla bilgi paylaştı. Pharaohs, The Hidden Ones’ın aksine ana oyundan ayrı, yeni bir hikaye dizisi hazırlayacak. Bu DLC, oyuncuları ünlü firavunlara ve Mısırlı hayvanlara karşı çukura götürecek ve sizi ölüleri hayata döndüren bir lanetin nedenini araştırmakla görevlendirilecek. Genişleme, klasik Mısır mitolojisinin her köşesinde yeni giysiler, gear ve silahlar ile birlikte gelecek ve seviye sınırını 55’e yükselecek. The Curse of Pharaohs 6 Mart’ta piyasaya çıkacak ve eğer sezon geçişiniz yoksa size 20 dolara mal olacak.

Ubisoft, iki DLC açılımına ek olarak, oyuncuların Görevler veya dövüş baskısı olmadan Eski Mısır hakkında daha fazla bilgi edinmelerine olanak tanıyan Discovery Tour (Keşif Turu) adı verilen yeni bir modu duyurdu. Özellikle eğitim deneyimi olarak tasarlanmış ve tüm dünyayı kendi adımlarınızla görmenize izin veriyor. 20 Şubat’ta piyasaya sürülüyor ve 20 dolara mal olacak. Bu arada, bugün evcil hayvan davranışını geliştiren ve kıyafet satmanıza izin veren yeni bir yama çıkarıldı.

Assassin’s Creed Origins Güncelleme

Assassin's Creed Origins Güncelleme

Assassin’s Creed Origins The Hidden Ones

Assassin's Creed Origins The Hidden Ones

Assassin’s Creed Origins DLC

Assassin's Creed Origins DLC

The Hidden Ones

The Hidden Ones

Kaynak: 1