Assassin’s Creed: Origins’in Yeni Fragmanında Ünlü Liderler İktidar İçin Yarışıyor!

Assassin’s Creed: Origins’in Yeni Fragmanında Ünlü Liderler İktidar İçin Yarışıyor!

Assassin’s Creed: Origins Ne Zaman Çıkacak?

Assassin’s Creed oyunlarında geleneksel olduğu gibi Origins’de de oyuncuları Julius Sezar ve Kleopatra’nın da dahil olduğu zorlu tarihi figürler beklemekte. En yeni fragman bizlere, XVIII. Batlamyus’unda aralarında olduğu, her biri kendi yollarıyla gücü elde etmeye çalışan liderlerin Mısır’a hükmetmek için nasıl mücadele ettiğini göstermekte.

Ubisoft tarihi hızlı ve yavaş oynatırken, kesin doğru olmamakla beraber tarihsel figürlerin tasvirinde her zaman bir gerçeklik payı olmuştur, keza bu oyunda da öyle oluyor.

Tarihsel olarak Kleopatra ve Batlamyus’un araları, kardeşleri evlilikle Mısır iktidarında söz sahibi olunca açılmıştır. İkiliden en zayıfı Batlamyus, kız kardeşlerinin popülaritesini kıskançlık haline getirmiş ve haydutlardan bir miktar yardım alarak onu Mısır’dan çıkarmıştır. Kleopatra da, Batlamyus ünlü Roma lideri Sezar’ı yanına getirmeyi başaramadığı zaman Müttefiki ve sevgilisi Sezar’ın yardımıyla gücünü tekrar ilan etti.

Eee bizlere de Ubisoft’un tanrısal ve sihirli olayları kafa karıştırıcı hikayesiyle nasıl bağdaştıracağını merak etmek kalıyor. 

Bunu Assassin’s Creed: Origins’in çıkış tarihi olan 27 Ekim’de öğreneceğiz.