Assassin’s Creed Rebellion duyuruldu!

Assassin’s Creed Rebellion duyuruldu!

Gün geçiyor, Ubisoft bizlere yeni Assassin’s Creed oyunlarını duyurmaktan vazgeçmiyor. Ne yalan söyleyelim artık biz Assassin’s Creed serisinin duyurulan yeni oyunlarına yetişemiyoruz. Assassin’s Creed Origins gündemi sarsıyorken yepyeni bir Assassin’s Creed oyunu duyuruldu.

Ubisoft dün akşam saatlerinde attığı bir Tweet ile ve YouTube platformunda yayınladığı bir video ile Assassin’s Creed Rebellion oyunu duyuruldu. Videoya ve atılan Tweet’e bakacak olursak oyun sadece mobil platformu için çıkacak bi’ RPG oyunu olacak. Oynanışı hakkında henüz bilgilendirilmediğimiz Assassin’s Creed Rebellion oyununun tam olarak ne zaman çıkacağı hakkında da bilgimiz yok. Gelin dilerseniz oyun hakkında yayınlanan videoya göz atalım.

Oyunun oynanışı hakkında pek bi’ bilgiye sahip değiliz demiştik fakat oyunun yayınlanan fragmanının sonlarına dikkatli bakacak olursak oyunun oynanışını çok kısa bi’ süreliğine görebiliyoruz. Ayrıca şunu da belirtelim, Assassin’s Creed serisini mobilde oynamak da mobil oyuncuları bi’ hayli mutlu edecek gibi. 

Peki sizler bu yeni, mobil platformu için çıkacak Assassin’s Creed Rebellion hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Ubisoft bu oyun ile başarı yakalayabilecek mi, yoksa çoğu Assassin’s Creed oyunu gibi bu oyun da vasat mı olacak? Yorumlarınızı bekliyoruz.