Başka Bir Fortnite Güncellemesi Çıktı

Başka Bir Fortnite Güncellemesi Çıktı

Fortnite Güncellemesi

Fortnite Güncellemesi

Geliştirici Epic, Twitter’da yamanın “bazı oyuncuların yaşadığı istemci çökmelerini gidermek” üzere tasarlandığını söyledi. Yeni bir ilgi alanı ve yeni bir tabanca gibi yeni içerik önceki güncellemeye dahil edildiğinden bu yamaya başka hiçbir şey dahil edilmedi.

Yeni ilgi çeken noktaya adanın güney ucunda Lucky Landing deniyor. Başka yerlerde çeşitli silahların düşme hızları ayarlandı: örneğin, ortak bir patlatmalı atış tüfeği bulma olasılığınızın % 20 daha düşük, ancak % 150 daha önce nadir bulunan bir tüfeği bulma olasılığınız var. Bazı yağmalarda da değilikler var; bundan böyle Snobby Shores, Tilted Towers ve Industrial Plot’da daha az sandık olacak. Yamanın jetpack’lerin tanıtımını görmesi gerekiyordu, ancak geliştiricinin Epic’in çok geç keşfettiği bir tasarım sorunu nedeniyle bunlar bilinmeyen bir tarihe ertelendi.

Geçen haftaki 3.0.0 güncellemesinin ardından Sezon 3 Fortnite: Battle Royale oyunculara yeni bir Battle Pass ve ödülü kazandırmaya devam ediyor. Bu sezonun Battle Pass‘ında 30 ek katman bulunuyor. Oyuncular ayrıca Fortnite: Battle Royale’ ın son modu Solid Gold’a katılabilirler. Sonunda, Twitch Prime ile ücretsiz Fortnite öğeleri kapabilirsiniz.

Kaynak: 1