Battle Royale Game H1Z1 PC’de Otomobil Modu ile Başladı

Battle Royale Game H1Z1 PC’de Otomobil Modu ile Başladı

H1Z1 Auto Royale. H1Z1, 2015’ten bu yana Steam’de erken erişimde, ancak oyun 28 Şubat bugün 1.0 sürümüyle resmi olarak piyasaya çıktı. Başlangıçta H1Z1, ayrı bir battle royale modu olan bir hayatta kalma oyunuydu, ancak 2016’da Just Survive (survival) ve King of the Kill (battle royale) arasında iki oyuna ayrıldı. Ancak, battle royale büyük bir takçi kitlesi ortaya çıkardı ve modu şimdi erken erişim dışı olan H1Z1 olarak markalandı.

Daha dikkat çekici özelliklerden biri tamamen yeni Auto Royale modudur. Modda oyuncular aracı terk edemezler ve bir kişi araba kullanırken arabadan ateş ederek düşman ekiplerini alması gerekir. güç-up, silah toplama ve harita üzerinde dağılmış yüksek uçan rampalar ile normal H1Z1 harita içinde heyecanlı bir araba dövüş oyunu. Twisted Metal’in takım temelli battle royale’de buluştuğunu düşünün.

Takımlar başlangıçta bir zırhlı araç (ARV) veya daha çevik bir sedan arasından seçim yapıyor ve ardından yakıt, kara mayınları, duman ekranları, yağ kayıcıları ve silahlar için renk kodlu toplama araçlarını bulmak için harita boyunca ilerliyor. Tıpkı battle royale gibi, bu mod da oyuncuları daha küçük bölgelere zorlayan küçülen bir çevreye sahiptir. Geliştirici Daybreak Games, haritayı sıkıştırdığını dolayısıyla, araçların takılmasını önlemeye yardımcı olan birkaç nesne ve yapının daha kolay kullanılır olduğunu belirtti. Buna ek olarak, rampalar binalar arasında atlamak ve daha fazla güç açma işlemi yapmak için yapıların üstüne çıkmak için bir yol sağlar.

Auto Royale, H1Z1 modelinde ayrı bir sıra olmasına rağmen, araba dövüş modu şu anda beta aşamalı ve Daybreak’e göre topluluk geri bildirimine dayalı olarak tweaked edilecek. Ancak, standart battle royale oyunun resmi olarak yayınlanmasıyla, bir miktar oyuna tweaks ve yaşam kalitesi iyileştirmeleri geliyor. Temel oyunda yeni bir özellik; oyuncuların başlangıçta paraşütle oynayacakları yeri seçmelerine ve oyuncuların diğerlerinin nerede doğacağını seçtikleri konusunda fikir veren bir ısı haritasına göre taktik yayınlama özelliğidir. Havaalanlarının sıklığı da arttı ve daha değerli yağmalamaya sahip olacak. H1Z1 için ilk oyun rekabet sezonunun başlangıcını tamamlayan, sadece en iyi 10 eşleme yerleşimini değil, agresif oyun stillerini ödüllendiren yeni bir oyun içi puanlama algoritması var.

H1Z1, şu anda Steam’de $ 20 USD karşılığında PC için alınabilir. H1Z1 sistem gereksinimlerini öğrenmek isterseniz; “H1Z1 Sistem Gereksinimleri” konumuza bakabilirsiniz.

H1Z1 Auto Royale

H1Z1 Auto Royale

H1Z1 Otomobil Modu

H1Z1 Otomobil Modu

H1Z1 Battle Royale

H1Z1 Battle Royale

H1Z1 Auto Royale Modu

H1Z1 Auto Royale Modu

Auto Royale

Auto Royale

H1Z1

H1Z1