Battlefront 2 Güncellemesi

Battlefront 2 Güncellemesi

Battlefront 2 Güncelleme

Battlefront 2 Güncelleme

Kasım ayının lansmanının ardından, Star Wars Battlefront 2 ile ilgili sohbetlerin çoğu yağma kutuları hakkındaydı. Tartışmalı oyun içi para sistemi hala dondurulduğundan, EA yeni bir yama 1.1 ile 2018 yılına giriyor.

Bu forum yazısında ayrıntılı olarak açıklanan son güncelleme, oyuncuların “önceki işgalcilere ait makine ve kristaller arasında kalan mayınlarda savaş” yapabileceği Crait Haritası‘nı Blast moduna ekliyor.

Ayrıca, Yama 1.1, Iden Versio’nun özel olarak donatılmış TIE savaşçısını bir araya getiriyor. 5000 oyun içi kredi için, yeni Hero Starfighter kilidini açabilir ve Afterburner, Laser Barrage, Dual Proton Torpedoes, Inferno Leader ile tamamlanmış çok oyunculu maçlarda kullanılabilirsiniz. Bunların toplamı geçici hız artışı, hızlı ateş lazerleri ve homing füze proton torpidolarına izin veriyor.

EA, “Inferno Leader süresince, yarıçap içindeki tüm düşmanlar müttefik oyunculara gözükür. Bu düşmanlar, tüm kaynaklardan daha fazla zarar görüyor.” diyor.

Güncelleme ayrıca; Fin, Phasma, Lando ve Boba Fett de dahil olmak üzere çeşitli sınıflar, birimler ve kahramanlar için bir takım değişiklikler ve düzenlemeler uyguluyor.

Kaynak: 1