Bazı GTA 4 Şarkıları Yakında Kaldırılacak

Bazı GTA 4 Şarkıları Yakında Kaldırılacak

GTA 4 Şarkıları Kaldırılıyor

GTA 4 Şarkıları Kaldırılıyor

Zaman inanılmaz bir şekilde geçiyor ve Grand Theft Auto IV bu ay onuncu yılını dolduruyor. Bu da, bazı müzik lisanslarının süresinin sona ermesi anlamına gelir ve Rockstar’ın oyunun müziğinin bazı parçalarını kaldırması gerekecektir.

Kotaku‘ya göre, 26 Nisan’da, 10 yıllık bir grup anlaşma yapılacak ve Rockstar oyundan birkaç şarkı çıkaracak. Kotaku, kaynakların “çok fazla” müziğin kaldırılacağını söylediğini, ancak geliştiricinin belirli parçaların bir listesini vermediğini bildirdi.

Bu Grand Theft Auto: San Andreas ile de oldu; 2014 yılında, stüdyo oyundan 17 şarkı çıkardı. Ancak, GTA 4‘ün durumunu özellikle dikkat çekici kılan şey, PS3 oyuncuları için bir geçici çözüm olduğu yönündedir. Kotaku, 26 Nisan’dan önce, PS3’teki oyun sahiplerinin, parçaların dijital versiyonlarını indirme seçeneği sunan sistem mesajlarını alacağını bildiriyor. Sonuç olarak, oyundaki parçaları dinlemeye devam edebilecekler. Bunun neden ya da nasıl olduğu, ya da PC ve Xbox 360 oyuncularına benzer bir seçenek sunulacağı açık değil.

Kaynak: 1