Bethesda İlk Fragman ile Fallout 76’yı Duyurdu

Bethesda İlk Fragman ile Fallout 76’yı Duyurdu

Fallout 76

Fallout 76

Bir gün süren söylentilerin ardından Bethesda, Bethesda Game Studios’dan yeni bir oyun ortaya çıkardı: Fallout 76. Şirket, izleyebileceğiniz kısa bir fragman videosu yayınladı, ama bunun ne olduğu ya da ne zaman geleceği hakkında gerçek bir ayrıntı paylaşmadı.

Video, bazı alışılmış görüntüler ile bir kasanın iç kısımda, görünüşte Vault 76’yı gösteriyor. Tulum giyen bir karakter Pip-Boy‘u donatıyor ve eski TV görüntüleri, insanları topluma yeniden inşa etmek zorunda olduklarını bildiriyor. Ayrıca, Reclamation Day adında bir şey için süslemeler de mevcut ve tarihin 2102 olduğunu gösteren bir konsol görülüyor. Bu da bu oyunu Fallout kanounda onu en eski oyun yapar.

Fallout 76 Tanıtım

Vault 76, daha önce ziyaret edebildiğimiz bir yer olmasa da, geçmiş oyunlarda bahsedilen bir şeydir. Görünüşe göre bu yeni oyunda bunu yapacağız, ancak bir çıkış tarihi açısından herhangi bir bilgi yok. Bethesda, oyunun PS4, Xbox One ve PC için yayınlanacağını doğruladı.

Bethesda, Twitter hesabında 29 Mayıs’ta “Lütfen bekleyin” yazan bir görüntü yayınladığında bir şey olacağı tahmin edilir olmuştu. Bu ekran Fallout serilerine bağlantılar taşıyordu ve şirket bir Twitch canlı yayını başlattığında teyit edildi. Bu, arka planda bir TV’de aynı görüntüyü içeriyordu. Canlı yayın, gün içinde çevrimiçi olarak küçük düzenlemeler yaptı.

Fallout 3 ilk olarak Ekim 2008’de piyasaya sürülmüştü ve bu yıl 10. yılını kutladı. Spekülasyonlar, bir şeyler olacağı yönündeydi. Haliyle fragman açığa çıkmadan hemen önce, insanlar ne olduğu ile ilgili  şaşkınlıklarını dile getirerek Bethesda patronu Todd Howard’a odaklandı. Ayrıca bu videonun sadece bir dalgalanma anlamına geldiğini ve daha fazla haberin E3’te paylaşılacağı söylendi.