Bethesda’nın Beklenen Bilim Kurgu Oyunu Starfield Açıklandı

Bethesda’nın Beklenen Bilim Kurgu Oyunu Starfield Açıklandı

Starfield

Starfield

Bethesda, 25 yıldan sonra ilk yeni IP’yi açıkladı: Starfield. Bu, Todd Howard’ın yıllardır geliştirilmekte olduğunu söyleyen bir oyun. E3 2018’de gösterilen bir fragman, uzak bir güneş tarafından yansıtılan bir gezegen ile uzayda bir atış ile açıldı. Küçük bir uzay istasyonuna doğru fırladı, ki bu daha sonra kara bir deliğe çekildi. Fragmanı izleyebilirsiniz.

Bunun ötesinde, hiçbir ayrıntı sağlanmadı, bu yüzden oyunun ne olduğu, nasıl oynadığı ya da bilim kurgudan başka bir şey olup olmadığı net değil. Starfield, bir süredir söylentiler arasında vardı. Bethesda’nın ana şirketi Zenimax, 2013’te “Starfield” adını duyurmuştu. Ne zaman piyasaya sürüleceğini ya da hangi platformların kullanılabileceğini bilmiyoruz.

Starfield Tanıtım Fragmanı

Starfield, Bethesda’nın basın toplantısında tartışılan birçok oyundan sadece biriydi. Buna ek olarak, Bethesda ayrıca Doom Eternal‘i duyurdu, bize Fallout 76 hakkında bir sürü yeni bilgi verdi ve Elder Scrolls 6‘nın geliştirilme aşamasında olduğunu doğruladı. Bunun üzerine, Howard’a göre konsol kalitesinde grafiklere sahip serilerdeki yeni bir mobil giriş olan Elder Scroll Blades‘in duyurusu yapıldı.