Beyond Good and Evil 2 Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Beyond Good and Evil 2 Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Beyond Good and Evil 2

Beyond Good and Evil 2

Ubisoft, E3 2018 basın toplantısında Beyond Good and Evil 2 için çarpıcı yeni bir sinema fragmanını paylaştı. Video, oyunun hikayesi veya oyunla ilgili yeni ayrıntıların çoğunu sağlamadı, ama ilk Beyond Good and Evil‘den bir çift tanıdık yüze sahipti, bu da oyunun önceki oyuna inanıldığından daha güçlü bir bağlantıya sahip olacağını düşündürdü.

Fragman, Satürn benzeri bir gezegenin buzlu halkasını gezen bir gemiye başlıyor. Hasta ve aşçının “mucizevi uzay biberi” den sarhoş düşmüş mürettebat üyeleri ile dolu geminin hasta yuvasına bir bakış atıyoruz. Daha sonra fragman odağını söz konusu aşçıya kaydırır, Pey’j olan, ilk Beyond Good and Evil’den yaban domuzu arkadaşı.

Fragmandan geçen gemi, gemiye yaklaşan daha büyük bir geminin neden olduğu ani bir buz dalgasına çarpıyor. Video, iki zırhlı asker ve onların lideri: Jade, ilk oyunun kahramanı tarafından gemiye bindikçe bakan mürettebat ile bitiyor.

Bu noktada, Pey’j ve Jade’in Beyond Good and Evil 2’nin hikayesinin ötesine nasıl bağlandığı açık değildir. Ubisoft, oyunun anlatısı hakkında pek çok ayrıntıyı açıklamamıştır,

Beyond Good and Evil 2’nin hala bir çıkış tarihi yoktur, ancak Ubisoft oyun için bir “Space Monkey Program” düzenliyor, bu da ilerlemeyle ilgili düzenli güncellemeler sunuyor ve hayranlara başlığın şeklini belirlemeye yardımcı oluyor. Space Monkey Programına, Beyond Good and Evil 2 web sitesinden katılabilirsiniz.