Bitcoin Alım-Satım İçin Otomatik Botlar

Bitcoin Alım-Satım İçin Otomatik Botlar

En İyi Bitcoin Botları

En İyi Bitcoin Botları

Bir bitcoin trading botu esas olarak pazar tabanlı kripto para birimi ticareti verilerini analiz eden bir yazılımdır. Kullanıcıların yazılımlarını özelleştirmeleri gerekir. Ardından, piyasa bilgilerini kendi adına analiz eder ve ticareti otomatik olarak yürütür. Bu yazıda, pazardaki en iyi bitcoin trading botlarını listeledik. 

Ticaret botları bitcoin alanında çok yaygındır. En iyi kullanımı sağlamak için özelleştirilmiş yazılım, seçtiğiniz kripto para birimi değiş tokuşunu bitcoin grafiğine gömer. Piyasa bilgileri analizi ve ticaret yürütümü otomatik olarak gerçekleşir. 

Birçok kişi, bitcoin ticaret botlarına bağımlı olduğundan, bazı geliştiriciler naif bireyleri dolandırmak için hileli yazılımlar hazırlıyor. Standart altı yazılımlardan kaçınmanıza yardımcı olmak için, en iyi bitcoin  botlarının bir listesini derledik. 

1. Gekko

1. Gekko

Gekko, GitHub platformunda indirilebilen ücretsiz bir bitcoin trading botudur. Yazılımı açık kaynaktır ve halen geliştirilmektedir. Bot, Bitfinex, Poloniex ve Bitstamp dahil olmak üzere büyük kripto alışverişi tarafından desteklenmektedir.

Gekko, tamamen otomatik, kullanımı kolay ve basittir. Verilerinizi ve işlem stratejilerini izleyen bir web arabirimi de dahil olmak üzere gerekli ticaret özellikleriyle donatılmıştır. Ayrıca, bot geri test edilmiş veriler üzerinde çalışabilir ve ticaret sonuçlarını görselleştirebilir.

Bot, Windows, MacOS ve Linux da dahil olmak üzere tüm önemli işletim sistemlerinde çalışır. Bot sizi e-posta, telegram ve diğer platformlar vasıtasıyla hareket halindeyken bilgilendirir. Bununla birlikte, Gekko yüksek frekanslı bir ticaret botu değildir ve arbitraj işlemlerini gerçekleştirmez.

2. Haasbot

2. Haasbot

Haasbot, Ocak 2014’te HaasOnline tarafından geliştirilen bir bitcoin trading botudur. Poloniex, Bitfinex, BTCC, GDAX, Huobi, Kraken ve Gemini gibi pek çok borsada desteklenmektedir. Bot bu borsalarda otomatik olarak bitcon ve diğer altcoinleri değiştirir. 

Ticaret botu, kullanıcı adına piyasa bilgilerini analiz eder, ancak ticaretin yürütülmesine ilişkin bazı girdilere ihtiyaç duyar. Ayrıca özelleştirilebilir ve teknik gösterge araçları ile donatılmıştır. Haasbot, kullanıcıların bitcoin ticaretinde kullanabilecekleri eğilim kalıplarını çıkarabilir.

En iyi sonucu elde etmek için, Haasbot kullanıcıları makul kar elde etme yolunda ticarette kararlı olmalılar. Ticaret botu üç ayda bir yaklaşık 0.32 BTC’ye mal oluyor.

3. Zenbot

3. Zenbot

Zenbot açık kaynaklı bitcoin trading botları listesindedir. Bitcoin trading botu, büyük işletim sistemlerinde indirilebilir ve kullanıcı tarafından değiştirilebilir. Zenbot yapay zeka tekniği kullanılarak geliştirilmiştir. Bu nedenle, ticaret botu, yüksek frekanslı işlemler yürütebilir ve arbitraj fırsatlarından yararlanabilir. Ayrıca, yazılım aynı anda birden fazla kripto para birimi ticareti gerçekleştirebilirsiniz.

Ticaret botu Gemini, Kraken, Poloniex, GDAX, Bittrex ve Quadriga dahil olmak üzere büyük kripto para birimi borsaları tarafından desteklenmektedir. Zenbot geliştiricileri ürünlerini geliştirmeye hala devam ettiğini ve gelecekte tüm borsalarda destekleneceğini söylüyor. Mevcut sürüm Zenbot 3.5, bu yıl etkileyici sonuçlar elde etti. Üç ayda yüzde 1.531’lik bir yatırım getirisi elde etti.

4. Crypto Trader

4. Crypto Trader

Şimdiye dek, tüccarlar arasında en popüler bitcoin botu. Öncelikle bulut tabanlı bir anlam ifade eder; bilgisayarlara yüklenmesi gerekmez ve kullanıcı tarafından değiştirilebilir. Kullanıcıların birkaç dakika içinde algoritmik ticaret değişiklikleri yapmasına izin verir.

Crypto Trader, kullanıcıların kendi aralarında stratejik ticaret yapmalarını sağlayan “strateji pazarı” özelliği ile donatılmış olarak geliyor. Diğer özellikler arasında, kullanıcıların ticaret stratejilerinin test verileri ve farklı piyasa koşullarına göre test etmelerini sağlayan arka test aracı bulunur. Crypto Trader, Coinbase, BTCe ve Bitstamp gibi büyük borsalar tarafından desteklenmektedir.

5. BTC Robot

5. BTC Robot

BTC Robot, bu alanda öncü bitcoin trading botlarından biridir. Bot, büyük işletim sistemlerinde, ancak farklı fiyatlarla indirilebilir. Windows kullanıcılarının, gümüş yazılımı denilen 149 dolar kadar düşük bir üyelik paketi planı var. Mac kullanıcılarının daha yüksek bir ücret ödemeleri gerekir.

Botun kurulumu ve kullanımı kolaydır. Bununla birlikte, bazı insanlar büyük teknik kayıplara neden olan birkaç teknik bits anlamıyorlar. Diğerleri bu botla mütevazı kazançlar elde edebiliyorlar. Ticaret botunun 60 günlük geri ödeme politikasına sahip bir deneme süresi vardır.

6. USI TECH

6. USI TECH

Ticaret botu Forex ticareti içindir, ancak BTC paketleri sunmaktadır. Çoğu ticaret yazılımı başlangıç kurulumu gerektirir, ancak USI TECH yaklaşımı oldukça farklıdır. Kullanıcılar üzerinde kontrol sahibi değiller, ancak yine de kar ediyorlar.

Kullanıcılar uzman ticaretinden ve madencilik bağlantılarından “satın alın” (in buy-in) gerekir; bu durumda USI TECH botu ticaretten günlük kar elde etmeyi garanti eder. Kullanıcıların, uzman bitcoin ticareti ve madencilik bağlantılarından “satın alın (in buy-in)” yapmaları gerekir; bu durumda USI TECH botu, ticaretlerden günlük kar elde etmesini garanti eder. Müşteriler, tercih edilen sermayesinin % 1’ini günlük olarak elde ettikleri tercih edilen bir bitcoin planını seçerler. 

7. Gunbot

7. Gunbot

Gunbot ticaret botunun; Bollinger Bollinger Bands, Gain, Step Gain ve Ping Pong dahil olmak üzere birçok dahili stratejileri vardır. Çoğu kullanıcı, BB stratejisinin en iyi olduğunu düşünüyor ve makul karlar elde ediyor.

Trading botunuz, yedek değişiminize bağlı olarak üç farklı fiyat paketine sahiptir. Fiyatlar 0,1 BTC ile 0,3 BTC arasında değişiyor. Gunbot, Bittrex, Kraken, Poloniex ve cryptopia dahil birçok kripto borsasında desteklenmektedir.

8. Leonardo

8. Leonardo

Leonardo, şimdilik Bittrex, Bitstamp, Bitfinex, Poloniex, OKCoin ve Huobi tarafından desteklenen yeni bir ticaret botudur. Geliştiriciler büyük değişiklikler yapıyor ve yakında bot diğer borsalar tarafından da desteklenecek. Bot, iki ticaret stratejisi, Ping Pong ve Marjin Maker ile donatılmıştır. Leonardo şimdiye kadar en iyi görünümlü ve tamamen özelleştirilebilir bit bottur. Ayda 0,5 BTC’ye mal olur, ama bir ömür boyu lisans için 89 dolarla kullanılabilir.

9. Bitconnect

9. Bitconnect

Bitconnect tam bir ticaret botu değildir. Kullanıcılarına yatırım seçenekleri sunmak için tasarlanmış kendi kendini düzenleyen bir sistemdir. Bununla birlikte, yüzde yüz açık kaynaklıdır.

Kullanıcılar sermayelerini Bitconnect’in bitcoin volatility trading botuna birkaç gün ödünç verirler. Buna karşılık, Bitconnect ve kullanıcı arasında paylaşılan karı temin ederler. Kullanıcının kar payı, sermayelerinin yaklaşık yüzde 1’idir. Ödünç verme periyodunun sonunda sistem paranızı geri getirir.