Bitcoin Nasıl Alınır?

Bitcoin Nasıl Alınır?

Bitcoin Nasıl Alınır Satılır?

Bitcoin Nasıl Alınır Satılır?

Bitcoin bugünlerde kolaylıkla alınabilir veya satılabilir. Dünyanın her yerinde bulunuyor ve dünya çapında hızla artan sayıda tüccar tarafından kullanılmaktadır. Bitcoinler’i, Bitcoin cüzdanlarını kullanarak saklayabilirsiniz. 

Bitcoin ATM: Bitcoin kullanıcılarına Bitcoinler’i nakit kullanarak satın almak için hizmet sunmayı amaçlayan fiziksel bir makinedir. Şimdilik belirli ülkelerde olmasına rağmen gittikçe çoğalmaktadır. Türkiye’de de ATM mevcuttur. Türkiye’nin Bitcoin ATM’si İstanbul Atatürk Havalimanı’ndadır. Bu ATM hangi ülke para birimi olduğuna bakmaksızın yüklenen parayı Bitcoin’e dönüştürüyor. 

Bitcoin Al-Sat işlemlerinin gerçekleştirildiği bir çok Bitcoin borsası mevcuttur. Ülkemizde de Bitcon borsasını yapan internet siteleri vardır. Bu internet sitelerinde hesap açabilir ve Bitcoin alım satım işlemleri yapabilirsiniz.

Bazı en iyi Bitcoin borsaları ve en güvenilir Bitcoin borsalarını sizler için derledik. İçlerinde daha çok Türkiye Merkezli Bitcoin Borsalarının olduğu yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;
Bitcoin Borsaları makalemiz.

Bitcoin elde edebilmenizin bir başka yolu da Bitcoin Madenciliği yapmaktır. Satın almak yerine Bitcoin üretimini kendiniz yapmak isterseniz; Bitcoin Madenciliği Makinesi veya Bitcoin Madenciliği için Ekran Kartına sahip olmanız gerekmektedir. Konu ile ilgili daha fazla bilgi için Bitcoin Makinesi ve Bitcoin için Ekran Kartları yazılarımızı inceleyebilirsiniz. 

Güncel Bitcoin Fiyatları için bu websitesinden yararlanabilirsiniz.