Bitcoin Yine 8000 Doların Altına Düştü

Bitcoin Yine 8000 Doların Altına Düştü

Bitcoin Yine 8000 Doların Altında

Bitcoin Yine 8000 Doların Altında

Pazartesi günü Coin360 verilerine göre, en büyük kripto para biriminin hafta boyunca devam eden düşüşü 4 Şubat Cumartesi günü hafif bir toparlanma göstermişti ama düşüş devam etti.

Coinbase, Bitstamp ve diğer bazı borsalarda, Bitcoin Pazartesi günü 8000 dolarda tutunamadı ve bu değerin altına düştü.

Cuma günkü düşüş, kısa bir süre yükselişe neden olmuş ve fiyatlar bir saatte 1200 dolar yükselmişti ama bu coşku 9000 dolardan sonra bir kez daha hafifledi.

Yatırımcılar Bakış Açısı Sunuyor
Sosyal medyada, kripto para birimi ticaretçileri, hem Bitcoin hem de altcoin perspektifleri konusunda inançlarıyla her zamankinden daha kararlı kaldılar.

Bitcoin’i savunan ve yakın geçmişte altcoinlere odaklanmaya başlayan John McAfee, Twitter takipçilerine düşen değer karşısında “bakış açısı edinmelerini” söyledi. “Uzun vadede, (Bitcoin) hala tırmanıyor. Bu kısa vadeli iniş çıkışları unutun” diye devam etti.

Bir başka bakış açısıyla CNBC’den Ran Neuner dün tweet ile yaptığı açıklamalar, bugünkü kripto para birimlerinin toplam pazar stoğunun Aralık 2017’deki ile aynı olduğunu dile getirdi:

Baskı zamanında, CoinMarketCap’e göre toplam pazar payı; 6 Aralık 2017 ile aynı seviyedeki yaklaşık 369 milyar dolar idi:

Altcoin odaklı hesaplar; tüccarlara, coinlerin ABD Doları veya diğer fiat para birimi cinsinden değerine dikkat etmesi konusunda da uyardı.

Kaynak: 1