Blizzard’dan Yeni Bir FPS Oyunu Gelecek!

Blizzard’dan Yeni Bir FPS Oyunu Gelecek!

Diablo, World of Warcraft ve Overwatch gibi dev oyunların geliştiricisi olan Blizzard ekibi sizlerin de bildiğiniz üzere oldukça nadir oyun çıkartır. Evet, Blizzard nadiren oyun çıkartır fakat ekip bir oyun çıkarttığında yer yerinden oynar. 

Şuanda Blizzard ekibi 3 proje üzerinde yoğunlaşmış durumda. Tahminlerimize göre bu 3 oyundan 2 oyunun mobil olacağı. Diğer oyunun ise FPS türünde AAA oyun olduğu doğrultusunda. Peki nereden çıkardık bu ”FPS” olayını? Bu FPS olayını iş ilanlarından çıkardık. Nasıl yani?

Yakın tarihte Blizzard’ın verdiği iş ilanlarında 3 pozisyon için takım arkadaşı aradıkları açıkça ortada. Yayınlanan iş ilanlarından iki tanesinde yazılım mühendisi aranırken diğer ilanda ise animasyon sanatçısı aranıyor. Eeee ne olmuş yani? Yani efendim iş ilanlarının açıklamalarına bakacak olursak ilk ilanda FPS oyunlarını geliştirmek için kullanılan bir oyun motoru geliştirebilecek bir yazılım mühendisi, ikinci ilanda bahsedilen yazılım mühendisinin FPS oyun motoru kullanıp henüz duyurulmayan bir oyun üzerinde çalışacağı belirtilmiş. Son ilanda yani animasyon sanatçısı ilanında da FPS kelimesi oldukça fazla geçiyor. Bu iş ilanlarından sizlerin de rahatça görebildiği gibi Blizzard bir FPS oyunu üzerinde çalışıyor.

:: Sizce bu FPS oyunu nasıl olacak? Tahminlerinizi alalım.