Boromir, Gimli ve Diğerleri Shadow Of War’ın Spinoff Oyununa Katıldı – Middle-Earth: Shadow of War Mobile

Boromir, Gimli ve Diğerleri Shadow Of War’ın Spinoff Oyununa Katıldı – Middle-Earth: Shadow of War Mobile

Ücretsiz gerçek zamanlı RPG olan Middle-earth: Shadow of War mobile; Baş kahramanı Talion ile birlikte, Celebrimbor, Eltariel, Gimli, Boromir ve daha fazla hayran kitlesine olan karakterlere sahip olacak. Mobil oyunun resmi sürümü bu yıl Apple ve Android cihazları için sunulacak. 

Apple aygıtlarına ön kayıt yaptıranlar, Ratbag ve Orc başlangıç ​​ordusunu içeren özel bir karakter paketi alacak ve Android cihazları için ön kayıt yaptıran hayranlar, Shelob’un adil form karakterinde olan bir versiyonunu alacaklar. 

Middle-earth: Shadow of War mobile’da oynayanlar, güçlü Orc düşmanlarına karşı gerçek zamanlı savaşlara katılmak için Mordor’a geri dönerken, Talion ile birlikte savaşmak için Orta Dünya’nın en büyük şampiyonlarını topluyorlar. Her karakter, özel bir takım beceri ve güçlendirilmiş saldırıları savaş için yükseltilebilir. Middle-earth: Shadow of War mobile, ayrıca ödüllü Nemesis Sistemini ilk kez mobil cihazlara tanıtıyor ve oyunculara kendi orc ordusunu kurma ve bu süreçte sayısız kişisel oyun deneyimi yaratma şansını sunuyor.