Bu Grand Theft Auto 3 Mod, Game Boy Advance GTA’yı PC’ye Getiriyor

Bu Grand Theft Auto 3 Mod, Game Boy Advance GTA’yı PC’ye Getiriyor

Grand Theft Auto 3 – GTA Advance Mod

Grand Theft Auto 3 - GTA Advance Mod

Grand Theft Auto mod sahnelerini, özellikle de serinin artık arka planında kalmış hobi projelerini seviyorsanız işte bir tanesi daha. Bu amaçla, Xrtist//’in gelen Grand Theft Auto Advance PC Portu, 2004’ün Grand Theft Auto Advance’ı GTA 3‘e getiriyor.

1 Haziran’dan itibaren indirilebilir bir beta sürümü; yeniden işlenmiş renkler, konum ve varlık ayarları ile mod, Liberty City Stories’den sonrasını, Grand Theft Auto 3‘ün gerçekleşmesinden önce ayarlanan orijinal oyunun zaman çizelgesini izler. Toni Cipriani’nin evi bozulmadan kalır, tüneller yapım aşamasındadır, Benzin istasyonları, AM Petrol İstasyonuna değil Gas ‘N Go’ya aittir ve Callahan köprüsü başka şeylerin arasında henüz tamamlanmamıştır.

Mod’un ModDB sayfasında Xrtist//, “Sadece GTA Advance haritasında var olan yeni yerleri yaratırken, gerçekten çok dikkatliydim ve buna uygun yerleri / binaları seçtim. Red Light’taki Johnny’s Bar için, Pay ‘N Sprey binasının yanındaki boş binayı seçtim. Rockstar’ın mavi-ish yollarının en iyi ve (yarı) resmi kaynağı olarak yollar için State of Emergency Dokularını kullanmak zorunda kaldım.” diye açıklıyor.

Xrtist//, modun GTA Advance‘ı daha iyi yansıtması için GTA 3 araçlarının düzenlenmiş sürümlerini içerdiğini ekliyor. Aynı şekilde, tüm silahlar aynı kalıyor, Katana ve Minigun.

“41 hikaye görevi var ve bunlar gerçekten GTA 3’tekilere benziyor, bu yüzden çok hızlı bir şekilde onları sadece mevcut olanları değiştireceğimi umuyorum.” diye ekliyor Xrtist//.

Mod’tan bazı ekran görürüntülerini inceleyebilirsiniz. Modu buradan indirebilirsiniz.