Bu GTA 5 Modu 70 Karakter, 50 Powerup, Battle Royale Element ile Oyunu Dönüştürüyor

Bu GTA 5 Modu 70 Karakter, 50 Powerup, Battle Royale Element ile Oyunu Dönüştürüyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5 Complex Control Modu

GTA 5 Complex Control Modu

Complex Control‘ün açıklamasında Grand Theft Auto 5 modder Theaetik, projelerinin roguelit ve battle royale mekaniğini “yüksek tekrar edilebilirlik ve çeşitlilik” ile “her koşuyu deneyimlemek için her zaman yeni bir şey gibi hissettiren” bir şey yaratmak için birleştirdiğini söylüyor.

Tanıtım videosunda görülebileceği gibi, Complex Control de çok şey oluyor. Blink teleporting ve slow motion mekaniği gibi hoş 50 “benzersiz ve dengeli” yeteneklere sahiptir. Oyuncular 70 karakterden birini seçiyorlar ve AI düşmanları ile dolu savaş bölgesinde hayatta kalmak için görevlendirliyorlar. Burada öldürmeler genel puanlarını arttırır.

Creator Theaetik, Complex Control’ün GTA 5 oyunundan ayrı bir kurtarıcı sisteme sahip olduğunu ve modun özel yeteneklerini roguelit elementleri ile birleştirdiğini belirtiyor. Bu onu tipik battle royale deneyimlerinden ayrı yapıyor. Aynı şekilde, oyuncu avatarları ölünceye kadar gelişir.

Ayrıca Complex Control, toplam kariyer puanı ile yansıtılan ve izlenen dört kademeli bir sisteme sahiptir. Mod’un GTA5 Mods sayfası; daha fazla bilgi, kurulum talimatları ve Theaetik’in projesine 1.500 saatlik solo geliştirme, yeniden tasarım ve test sonucu geldiğini belirten bir not sunuyor. GTA 5 Complex Control Modunu buradan inceleyebilir ve indirebilirsiniz.