Bu Hafta En İyi 5 Android Oyun

Bu Hafta En İyi 5 Android Oyun

En İyi Android Oyunlar

En İyi Android Oyunlar

Android mağazasına neredeyse her gün yenilerinin eklendiği oyunlar arasından iyi oyunları seçmek kolay değildir. Yeni eklenenler arasından işi biraz kolaylaştırmak adına iyi olanları seçmeye çalıştık. Bu haftaki en iyi Android oyunlar listemiz.

1. Timber West

1. Timber West

Timber West, çarşı tarzında bir nişancı oyunudur. Kanun kaçaklarını hedeflemek ve ateş etmek için basınız, basılı tutunuz ve bırakınız. Tabanca, av tüfeği, minigun, yuvarlak ve tomahawks kullanın. Küçük batılı kasabaları, indian köyleri, terk edilmiş mayınları ve kanyonları ziyaret edin.

Timber West İndir

2. Rolly Vortex

2. Rolly Vortex

Rolly Vortex Super Hexagon’a çok benzer. Tünelden geçen bir topu kontrol ediyorsun. Oyunun amacı, engellerden kaçınmak ve öğeler toplamaktır. Çarpmadan önce hayatta kalabileceğiniz zamanı görün.

Rolly Vortex İndir

3. 2048 Bricks

3. 2048 Bricks

Süper popüler oyun 2048‘i hatırlıyor musunuz? Tetris formunda geri döndü. Sayı blokları ekranın üstünden düşüyor. Daha büyük rakamlar yapmak için sayıları birleştirmek ve yığının aşırı yükselmesini önlemelisiniz. Son derece bağımlılık yapar.

2048 Bricks İndir

4. Undersea

4. Undersea

Undersea, sonsuz bir koşucu oyunudur ve tahmin ettiğiniz gibi, denizin altında. Derinliklerde yarışın ve denizaltının nefes kesen atmosferini yaşayın. Bırakın pompalama müziği, şık görseller ve zorlu oyun üst sıralara çıksın.

Undersea İndir

5. Box Boss!

5. Box Boss!

Box Boss, tüm çeşitlerin kutuları hakkında yapılan bir oyundur. Bazıları iyidir, bazıları kötüdür. Kötü kutuları önlemek ve her seviyede yenmek için iyi kutuları toplamak gerekir. Düşmanlar her açıdan gelir, bu yüzden uyanık olun ve çabucak hareket edin.

Box Boss! İndir