Bu Hafta PS4, Xbox One, Switch ve PC’de Çıkacak Yeni Oyunlar

Bu Hafta  PS4, Xbox One, Switch ve PC’de Çıkacak Yeni Oyunlar

Yeni Çıkacak Oyunlar

Yeni Çıkacak Oyunlar

Metal Gear Survive‘daki ölümsüzler, Age of Empires: Definitive Edition krallıkları veya Pac-Man Championship Edition 2 Plus’daki hayaletler ve dahası sayesinde bu hafta oyun bolluğu yaşanıyor. Sizler için bu hafta çıkan oyunlardan oluşan bir liste hazırladık. 

Metal Gear Survive – 20 Şubat 2018

Platformlar: PS4, Xbox One, PC

Hideo Kojima Konami’den bu yana ilk Metal Gear oyunu Snake’in gizli görevlerinden çok farklı. Bu açık dünya hayatta kalma oyunu, silahlar ve savunma ile kaynakların temizlenmesiyle ilgili bir oyundur. Meydan okumayı yalnız veya arkadaşlarınızla birlikte yapabilirsiniz. Oyunun çıkış tarihi ile ilgili daha detaylı ilgili için buraya göz atın. Ayrıca oyunun sistem gereksinimlerine de şuradan göz atabilirsiniz; “Metal Gear Survive Sistem Gereksinimleri

Age of Empires: Definitive Edition – 20 Şubat 2018

Platformlar: PC

Çok yakında bu klasik strateji oyunu çıkacak.  4K desteği, yepyeni anlatım ve yeniden oluşturulmuş ses efektleri ile çağdaş dönem için güçlendi. Ancak bunları her zaman kapatabilir ve Klasik Mod’da da oynayabilirsiniz. Definitive Edition, taban oyunu ve Rise of Rome genişlemesini içeriyor. Oyunun çıkış tarihi ile ilgili daha detaylı bilgi için buraya göz atın. Ayrıca oyunun sistem gereksinimlerine de şuradan göz atabilirsiniz; “Age of Empires: Definitive Edition Sistem Gereksinimleri

The Station – 20 Şubat 2018

Platformlar: PS4, Xbox One, PC

Bu first-person oyunu ile bir iç savaşın ortasında bir gezegenin üzerinde yörüngeye oturtulmuş istasyonu keşfediyorsunuz. Bir şeyleri keşfederken aynı zamanda bu gezegendeki yabancı ırkın da kaderini belirliyorsunuz. Gerçeği öğrenirken ve istasyonun etrafındaki bulmacaları çözerken keşfedilecek çok şey var. Oyunun sistem gereksinimlerini buradan görebilirsiniz.

Pac-Man Championship Edition 2 Plus – 22 Şubat 2018

Platformlar: Switch

Championship Edition 2, yeni özelliklerle Switch’e geliyor. Arkadaşınıza bir Joy-Con verip birlikte co-op oynayabilirsiniz. Ve tabii ki hem Time Attack hem de Adventure modlarında oyunu tamamlayabilmek için birçok zorlu engel var. Hayalet trenlere dikkat edin!

Them’s Fightin’ Herds – 22 Şubat 2018

Platformlar: PC

Bu karikatürize görünümlü savaşçı tanıdık geldi mi? My Little Pony: Friendship Is Magic seviyorsanız tanıdık gelmesi çok normal. Savaşçının şirin görünümü sizi aldatmasın. Bu savaşçı BlazBlue ve Guilty Gear gibi serilerden ipuçları alıyor, bu nedenle kolay bir savaş beklemeyin. Oyunun sistem gereksinimlerini buradan görebilirsiniz.

Kaynak: 1