Bu Hafta Sonu Oynayabileceğiniz 5 Ücretsiz Oyun

Bu Hafta Sonu Oynayabileceğiniz 5 Ücretsiz Oyun

Ücretsiz Oyunlar

Bir video oyunu satın almak riskli bir şey olabilir. Ya beğenmediysen? Ya hayal ettiğin şey bu değilse? Ama ya satın almadan önce bir oyunu deneyebilseydiniz. Bu hafta sonu beş oyunu oynayabilirsiniz. Bu değerli oyunlar, bu hafta sonu çeşitli platformlarda oynamak için ücretsizdir. Daha da iyisi, oyunu satın almak isterseniz indirimli alabilirsiniz. İşte bu hafta sonu para harcamadan oynayabileceğiniz oyunlar.

1. Call of Duty: WWII

1. Call of Duty: WWII

Bu baş FPS serisinin en son oyunu çok sayıda kopya sattı, ancak bu herkesin denediği anlamına gelmez. Eğer Call of Duty: WW2‘de tetiği çekmediyseniz, Activision fikrinizi değiştirmek için bir şans veriyor. Bu hafta sonu PC oyuncuları, oyunun Steam’de ücretsiz çok oyunculu modunu deneyebilir. Tüm oyun ayrıca tüm haftasonu boyunca 39 dolara satılıyor.

2. For Honor

2. For Honor

For Honor bir ortaçağ tarzı fantezi dünyasında bir online melee savaş oyunu. Bu hafta sonu PS4, Xbox One ve PC’de şövalyeler, vikingler ve samuraylarla takılmak için gerekenlere sahip olup olmadığınızı görebilirsiniz. Oyun ayrıca dijital platformlarda 20 dolara satılıyor. (Not: Xbox One sahiplerinin oynamak için Xbox Live Gold’a ihtiyacı olacaktır, ancak PS4 sürümü PS Plus gerektirmez).

3. XCOM 2

3. XCOM 2

Xbox One’da da bu haftasonu ücretsiz oynayabileceğiniz XCOM 2, insanlığın uzaylı kumandanlara karşı varlığını sürdürürken sizlere liderlik rolünü veren strateji oyunudur. Bu hafta sonu da tüm oyun 20 dolara satılıyor. (Not: oynatmak için bir Xbox Live Gold aboneliğine ihtiyacınız olacak).

4. Just Cause 3

4. Just Cause 3

Aşırı aksiyon hayranları, Xbox One’da bu haftasonu ücretsiz olan Just Cause 3‘ü incelemelidir. Temelde, her türlü kaos ve aksiyon filmi hünerlerinin yapılabildiği ve gerçekleşebileceği bir sandbox açık dünya oyunu. Bu oyun Xbox Mağazasında tüm hafta sonu için sadece 6 dolar karşılığında satışa sunuldu.

5. Offworld Trading Company

5. Offworld Trading Company

Offworld Trading Company, Mars’ta kurulmuş ve Civilization IV’ün lider tasarımcısı tarafından yapılan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Steam’de bu hafta sonu oynamakta ücretsizdir ve satın almak isterseniz bunu 10 dolara satın alabilirsiniz.