Bu Hafta Switch, PS4, Xbox One ve PC’de Çıkacak En İyi Oyunlar

Bu Hafta Switch, PS4, Xbox One ve PC’de Çıkacak En İyi Oyunlar

Bu Hafta Çıkacak En İyi Oyunlar

Bu Hafta Çıkacak En İyi Oyunlar

Bu haftanın en büyük oyunları genellikle çok oyunculu oyunlar. Sea of Thieves‘de siz ve arkadaşlarınız kendi korsan geminizi yönetebilirsiniz. Attack on Titan 2, titular titansı düşürmek için takım kurabilirsiniz. Ve A Way Out‘da, hapisten çıkmanın tek yolu kooperatif olarak oynamak. Tek oyunculu tarafta ise, herkesin çok sevdiği elektrikli fare ile davaları çözebileceğiniz Detective Pikachu var. Ni no Kuni II: Revenant Kingdom‘da ise dünyayı kurtarabilirsiniz.

Sea of Thieves

Sea of Thieves — 20 Mart
Platformlar: Xbox One, PC

Eğer Sea of Thieves’de arkadaşlarınızla bir korsan ekibini topladığınızı söylersek, geri kalanını muhtemelen anlayabilirsiniz. Büyük bir okyanusu keşfedebilir, sıkı bir gemiyi çalıştırabilir, diğer mürettebatlarla savaşabilir, gömülü hazineyi arayabilir ve daha fazla macera yaşayabilirsiniz. Hatta bir krakenle karşılaşabilirsiniz.

Attack on Titan 2

Attack on Titan 2 — 20 Mart
Platformlar: PS4, Vita, Xbox One, PC, Switch

Belki de ekibiniz memleketinizi dev, insan yiyen ucubelerden korumak ister. Bu takip smash-hit anime oyunu ilk oyunun hemen sonrasıdır. Bu sefer tüm işi kooperatif olarak oynayabilecek veya yeni kooperatif karakterleriyle tek başınıza meydan okuyabileceksiniz.

A Way Out

A Way Out — 23 Mart
Platformlar: PS4, Xbox One, PC

A Way Out zorlu bir kooperatif oyunudur. Bir oyuncu Leo’yu kontrol eder, diğeri Vincent’ı kontrol eder. Amacınız cezaevinden kaçmaktır. Pratikte, bu birinizin bir cutscene’de sıkışmış olabileceği anlamına geliyor. Diğeri ise birden fazla noktadan bir durumu araştırıyor veya yaklaşım sergiliyor.

Detective Pikachu

Detective Pikachu — 23 Mart
Platformlar: 3DS

Bu Pokemon macerasında pokemon seçmeyi ve spor salonu rozetleri kazanmayı beklemeyin. Bunun yerine, konuşan bir Pikachu ve onun insan yardımcısı Timmy’yi şehir çevresindeki olayları çözerken yönlendirirsiniz. Sorgulanacak çok sayıda ipucu ve şüpheli karakter var.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom — 23 Mart
Platformlar: PS4, PC

Bu RPG sekansı kendi gecikme kurgusuna sahipti, ama yakında Kral Evan’un çalınan tahtını restore etmesine yardım edecek. Oyuna yeni olan Pikmin benzeri Higgledies savaşta komuta edilebilir. Ve kesinlikle oyunun geniş dünyasında çok fazla olacak.

Kaynak: 1