Bu Haftaki Yeni En İyi 10 Android Oyun

Bu Haftaki Yeni En İyi 10 Android Oyun

En İyi Android Oyunlar

En İyi Android Oyunlar

Yeni sürümler ve mevcut oyunları da derliyoruz ancak bu liste şu anda oynamaya başlayabileceğiniz yeni oyunlar içindir. Sizler için aralarından en iyilerini seçmeye çalıştık. İşte yeni çıkan en iyi Android oyunlar listesi.

1. Dragon Nest M

Dragon Nest M, klasik özelliklerin% 100’ünü içeren bir 3D aksiyon macera MMORPG’dir. 3D hedeflenmeyen savaşlar, gerçek görüntüler, unutulmaz hikayeler ve öngörülemeyen yeni zorluklar mevcuttur. Cerberus, Manticore, Dragon Nest… tüm klasik patronlar geri döndü. Altera’nın güçlü bir kahramanı olarak, şeytani ejderhalarla savaşmalı ve dünyayı kurtarmalısın.

Dragon Nest M İndir

2. Might & Magic: Elemental Guardians

Might & Magic: Elemental Guardians dünyasına katılın. Might & Magic’in ortaçağ fantezi dünyasına dayanan hızlı tempolu bir strateji RPG’sidir. Büyüleyici topraklar üzerinden yolculuk yapın, şiddetli ve fantastik elemental yaratıkları toplayın ve zafer yolunda savaşmak için güçlü savaşçılardan oluşan bir ekip geliştirin.

Might & Magic: Elemental Guardians İndir

3. Space Pioneer

Galaksiyi galaksiler arası bir ödül avcısı olarak keşfedin. Yeni gezegenleri keşfedin, inanılmaz dünyaları grafikleyin ve yolunuza çıkan tüm uzaylıları yok edin. Düşmanlarınızı ezmek ve müthiş yeni donanım ve yükseltmelerin kilidini açıp yağmalamak için en son teknoloji silahları ve becerileri kullanın.

Space Pioneer İndir

4. Brew Town Bar

Brew Town Bar’a hoş geldiniz. İş basittir, yukarı ve aşağı doğru tıklayıp fıçılara ulaşarak müşterilere içecek servisi yaparsınız. Hızlı ve daha hızlı geldikleri için içecekler müşterilere zarar verir. Ekstra para ödülleri için herhangi bir ipucu seçtiğinizden emin olun.

Brew Town Bar İndir

5. Sir Questionnaire

Sir Questionnaire, yağma, yaratıklar ve gizemle dolu bir zindana girdiğiniz, sıra tabanlı bir hack’n’slash oyunudur. Her oda, seçim yapmak için iki seçenek sunar, akıllıca seçim yapın ve odadan sonra hayatta kalın, zindana daha derinden girerken daha fazla ve daha büyük canavarları yenmenize yardımcı olacak yağma toplayın.

Sir Questionnaire İndir

6. Gardius Empire

Tanrılar ve Kahramanların Efsanevi Dünyasına katılın. Gardius İmparatorluğu’nun kaderini yeniden yazmak için olağanüstü bir görsel deneyim ve savaşla dolu bir maceraya atılın. Taht için nihai savaşa hazırlanın.

Gardius Empire İndir

7. Royal Blood

Savaş gelmek üzere. Lejyon geri dönüş yolunu buldu ve insan ırkının kaderi elinizde duruyor. Sadece tahtını geri alabilirsin. Nefes kesen grafiklere sahip açık bir alan MMORPG.

Royal Blood İndir

8. Blade Reborn

Oyun klasik Dungeon Crawling loot-tabanlı oynanışa sahiptir. İblis yarışını dağıtın, kutsanmış demiri koruyun. Efsanenizi çeşitli şeytani dünyalarda keşfedin ve inşa edin. Sonsuz zindan örneklerinde yağma ve altın yığınları toplayın.

Blade Reborn İndir

9. Word U

Bu kelime üretme ile bazı harflerin değiştirilmesi için hazırlanın. Şaşırtıcı keyifli bir oyun. Word U yeni, eğlenceli, harf twistli, kelime bulmacasıdır. Harf havuzundan kaç kelime oluşturabildiğini görün ve prestijli kolejlerin arasından geçin.

Word U İndir

10. Valkyrie Profile: Lenneth

İskandinav mitolojisine damgasını vuran tanrılar ve ölümlüler tarafından dokunan kaderlerin karmaşık ve çağrıştırıcı bir hikayesi, çığır açan savaşlarla noktalandı ve oyunun en iyileri arasında bir film müziği ile hayata geçirildi. Valkyrie Profile serisinin kökenine kendiniz bakın.

Valkyrie Profile: Lenneth İndir