Bu Haftanın En İyi 5 Android Uygulaması

Bu Haftanın En İyi 5 Android Uygulaması

En İyi 5 Android Uygulama

En İyi 5 Android Uygulama

Bir çok uygulamanın eklendiği android mağzasında hangi uygulamanın iyi olduğunu tesipt etmek zorlaşıyor. Biz de sürekli yenilerin yüklendiği uygulamalar arasından iyi olanları seçmeye çalıştık. Özellikle gözden kaçırmış olabileceğiniz veya en yeni uygulamalar üzerinde durduk. Bu haftanın en iyi Android uygulamalar listemize göz atabilirsiniz.

1. Brain.fm

1. Brain.fm

Brain.fm odaklanma, meditasyon, rahatlama, uyku ve diğer ruh hallerini iyileştirmek için tasarlanmış bir müzik uygulamasıdır. Kullanımdan 15 dakika sonra zihinsel durumunuzu iyileştirmek için AI (Yapay Zeka) tarafından üretilen müziği kullanır. Oturumları çevrimdışı kullanım için indirebilir ve 5 seansla ücretsiz olarak uygulamayı deneyebilirsiniz.

Brain.fm İndir

2. Easy Planner

2. Easy Planner

Easy Planner internet bağlantısı gerektirmeyen ölü basit planlayıcıdır. Listeleri ve atamaları kolayca yapabilirsiniz. Görevler, bildirimlerinizde otomatik olarak görünebilir ve bir görev oluşturmanız yalnızca bir tık uzağınızdadır. Epey kolay gibi görünüyor.

Easy Planner İndir

3. Onetap Glitch

3. Onetap Glitch

Glitchler genellikle görünüş olarak iyi bir şey değil gibi görünebilir, ancak hoş efektler yaratabilirler. Bu fotoğraf düzenleme uygulaması, çeşitli seçenekler ve ayarlarla glitch efekti oluşturur. Gerçekten hoş bir fotoğraf efekti elde etmek için glitchin rengini ve ciddiyetini ayarlayabilirsiniz.

Onetap Glitch İndir

4. Life Hacks

4. Life Hacks

Herkesin bazı zamanlar iyi bir Life Hacks‘e ihtiyacı vardır ve bu uygulama onlarla doludur. Teknoloji Hacklerini, Yemek Hacklerini, Sağlık ve Spor Hacklerini, Günlük Yaşam Hacklerini, Para Hacklerini, Parti Hacklerini, Hayatta Kalma Hacklerini, Akıllıca Hackleri ve daha fazlasını bulacaksınız.

Life Hacks İndir

5. Flight Icon Pack

5. Flight Icon Pack

Flight, düz beyaz simgeler, eşleşen duvar kağıtları ve saatler, pil ve hava widget’leri ile basit ve minimalist bir simge paketi. Flight, arka planlarınızla iyi uyum sağlayan simgelerde saydamlık özelliğine sahiptir.

Flight Icon Pack İndir