Bu Haftanın En İyi Ücretsiz iOS Oyunları

Bu Haftanın En İyi Ücretsiz iOS Oyunları

En İyi Ücretsiz iOS Oyunları

En İyi Ücretsiz iOS Oyunları

Bu hafta sanal bir hayvanat bahçesi, bir battle royale tarzı savaşçı, devasa bir aksiyon RPG’si ve yepyeni bir dijital kart oyunu da dahil olmak üzere kontrol edilmeye değer sekiz oyunumuz var. İşte en iyi ücretsiz oyunlar listesi.

1. AXE.IO

1. AXE.IO

Diğer ölümcül şövalyelerden oluşan bir ekiple küçük bir savaş alanına atılırsınız. Mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmak için onlara balta atacaksınız. Aksiyonlu, hızlı tempolu oyun ve acımasız dövüşü ile AX IO, her zaman oynamak isteyeceğiniz bir oyun.

AXE.IO İndir

2. Detective Town

2. Detective Town

Detective Town, gerçekten sadece bir suçu çözmek ve daha sonra gerçek hayata geri dönmek istediğinizde, bu boş anlar için hızlı ve eğlenceli bir oyundur. Bir suç oluşur. Yerlileri atlatın, ipuçlarını toplayın, kötü adamı ortaya çıkarın ve kötü adamı yakalayın.

Detective Town İndir

3. Dungeon Hunter Champions

3. Dungeon Hunter Champions

Nihai çevrimiçi Action-RPG oyununda binlerce oyuncuya katılın. Şampiyonlar takımını kişiselleştirin, destansı bir maceraya atılın ve gerçek zamanlı 5v5 savaşlarında düşmanlarla çatışın.

Dungeon Hunter Champions İndir

4. Fist of Truth

4. Fist of Truth

Fist of Truth‘da, düşmanlarınızı çevrimiçi yenmek için kahramanları toplayıp titan yumruğuna yerleştirebilirsiniz. Diğer oyunculara meydan okumak için sadece 2 dakikaya ihtiyacınız var. 7 ırkta 700’ün üzerinde kahraman mevcut. Büyü kartlarını birleştirip sonsuz kombinasyonlar ve stratejiler oluşturun.

Fist of Truth İndir

5. Glides

5. Glides

Uzaydaki zorlu halka oluşumlarıyla karşı karşıya kalacaksınız. Sakinliğinizi korumanız gerekiyor. Çılgınlık moduna girerek yüksek puanlar ve değerli halkalar kazanın. Bu, halka oluşumların ard arda mükemmel bir şekilde süzülerek yapılabilir.

Glides İndir

6. Idle Zoo Tycoon

6. Idle Zoo Tycoon

Idle Zoo Tycoon oyunununda kendi hayvanlarınızı topluyor ve yükseltiyorsunuz. Onları geliştirerek hayvanların doğum oranını ve değerini arttırabilirsiniz. Böylelikle daha sonra kar için onları satabilirsiniz. Bu karı kendi hayvanat bahçenizi oluşturmak için kullanabilirsiniz.

Idle Zoo Tycoon İndir

7. Moon Surfing

7. Moon Surfing

Moon Surfing‘te bir güneş paneli alıp ayın tozlu tepelerini ve dik kraterlerini gezersiniz. Tüm oyundaki 5184 alan prosedürel olarak üretiliyor. Oyunun başlarındaki manzaralar, NASA’nın Apollo programını anımsatıyor. Ancak, ayın uzak tarafına ulaştığınızda, arazi algoritması giderek kontrolünüzden çıkar. En tecrübeli oyuncular bile oyunda zorluk çekebiliyor.

Moon Surfing İndir

8. Mystic Marble

8. Mystic Marble

Renkleri değiştiren bir bulmaca oyunu. Çeşitli elementel mermerleri eşleştirin. Düşmanlarınızı güçlü arkadaşlarınızla yenin. Bulmaca ve RPG, karışımı sonucu Mystic Marble mükemmel hale gelmiş.

Mystic Marble İndir