Bu Haftanın Popüler Mobil Oyunları

Bu Haftanın Popüler Mobil Oyunları

Popüler Mobil Oyunlar

Popüler Mobil Oyunlar

Günlük hayatınız iyice bir rutin haline dönüşebilir ve böyle durumlarda ara vermek isteyebilirsiniz. Bunun için en kolay yol belki de kendinizi yeni ve ilginç oyunlar içinde bulmanız olacaktır. Dolayısıyla ara vermek istediğinizde veya işinize giderken ya da eve dönüşte zaman geçirmeniz için bazı android oyunlarına ihtiyacınız olabilir. Bu doğrultuda sizler için en popüler android oyunlarını listeledik. Bir göz atın.

1. Tekken Mobile

1. Tekken Mobile

Mobil oyuncular uzunca bir süredir mobil cihazlarda Tekken oyununu talep ediyorlar ve böylece Bandai Namco nihayet oyunu çıkardı. Oyunun gacha mekaniği onu kolay gibi gösterebilir ama bu oyun ücretsizdir. Ayrıca her şeyden öte harika olan şey aslında mobil cihazınızda oynayabileceğiniz bir Tekken oyunu olmasıdır.

Tekken Mobile İndir

2. Vainglory 5v5

2. Vainglory 5v5

Mobil ortamda MOBA (çok oyunculu çevrimiçi savaş alanı) oynamayı düşünüyorsanız, Vainglory en iyilerden biridir. Oyuncuların Vainglory ile ilgili sıkıntısı haritasının küçük 3v3 olmasıydı. Nihayet 5v5 harita geldi ve artık Vainglory 5v5.

Vainglory 5v5 İndir

3. Flippy

3. Flippy

İsminden dolayı belki de oyun size borular arasından uçan bir kuş çağrıştırabilir ama öyle değil. Flippy koşu oyunudur ve gerçekten zorludur. Koşucunuza bir yüzeyin üzerinde rehberlik etmeniz gerekir, sivri uçlara ve engellere dikkat edin ve mümkün olduğu kadar çok koşucuyu geçmeye çalışın. Kolay gibi gelebilir ama sinir bozucu bir şekilde eğlenceli.

Flippy İndir

4. Bury Me, My Love

4. Bury Me, My Love

Avrupa’daki 2017 Indie Games yarışmasında Avrupa’nın en iyi yarışmacısı Fransa’dan geliyor ve bu, Suriyeli bir göçmen mültecinin Avrupa’yı emniyet altına almasıyla ilgili interaktif bir kurmaca oyundur. Açık sosyal yorumun yanı sıra, oyunu oynamak oldukça ilginç. Oyun ücretli ama bu değer olduğunu düşünüyoruz.

Bury Me, My Love İndir

5. Old Man’s Journey

5. Old Man’s Journey

Bu, yaşlı bir insan hayatının hikayesini, güzel görüntüleri ve hafızasındakileri skeçler vasıtasıyla gösteren muhteşem bir oyundur. Oyun gayet basittir, ama size güzel bir hikayeyi anlatıyor.

Old Man’s Journey İndir

6. Yellow

6. Yellow

Bazen en eğlenceli olanlar en basit oyunlardır. Yellow (Sarı) Belçikalı geliştirici Bart Bonte tarafından geliştirilen bir bulmaca oyunudur ve amaç, her seviyede tüm ekranın sarı olmasıdır. Kulağa oldukça basit gelmektedir. Ayrıca oyun ücretsizdir.

Yellow İndir