Bu Haftasonu Steam’de İki Oyun Ücretsiz

Bu Haftasonu Steam’de İki Oyun Ücretsiz

Steam’de İki Ücretsiz Oyun

Steam'de İki Ücretsiz Oyun

Aralık ayına girilmesiyle artık yeni oyunların çıkması azaldı. Eğer haftasonu vakit geçirecek bir şeyler arıyorsanız, Steam sizin için 2 oyunu ücretsiz sunacak. Pazar gününe kadar Homefront: The Revolution ve H1Z1 oyunlarını oynayabilirsiniz.

Homefront: The Revolution, Kuzey Kore’nin Amerika Birleşik Devletleri’ni ele geçirdiği bir hikayenin merkezini oluşturan birinci şahıs bir tetikçi oyunudur. Kuzey Kore’nin ülkedeki tutunmasını bozmaya çalışmak için diğer gerilla savaşçılarıyla birleşmeniz gerekiyor. Kısaca: inanılmaz bir oyun değil, yine de ilginç fikirler var ve ücretsiz olarak denemeye değer.

H1Z1, bu arada yıllar içinde birkaç kez değişime uğradı. DayZ benzeri bir hayatta kalma oyunu olarak ilan edildi ancak o zamandan beri ikiye ayrıldı. H1Z1 PlayerUnknown Battlegrounds’daki damarında Battle Royale tarzı bir oyundu ve PlayerUnknown, HUB2’de çalışmaya başlamadan önce H1Z1’in orijinal sürümünü oluşturmada yardımcı oldu. H1Z1’in işçilikte çok daha büyük bir odaklanma gibi PUBG‘den önemli farkları olmasına rağmen yine de daha iyi Battle Royale oyunlarından biri.

Her iki oyun da Pazar gününe öğleden sonraya kadar ücretsiz oalcak. Ayrıca her iki oyunu da satın almak isterseniz şuan % 75 gibi bir indirim mevcuttur. Homefront 7.50 $ (normalde 30 $) ve H1Z1 5 $ (normalde 20 $) gibi fiyatlardan alabilirsiniz.

Kaynak: 1, 2