Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Modu Açıklandı

Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Modu Açıklandı

Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Modu – Blackout

Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Modu - Blackout

Haftalar süren merak ve spekülasyonlardan sonra Activision, bu yılın beklenen Call of Duty oyunu olan Black Ops 4’teki perdeyi araladı. Önceki girişlerde olduğu gibi, Black Ops 4, popüler Zombies dahil olmak üzere çeşitli farklı oyun modları ile birlikte gelecek, ancak bu yılki taksit, aynı zamanda battle royale türüne de sahip olacak.

Blackout adı verilen yeni battle royale tarzı mod, oyuncuları ayakta kalan son kişi olmak için savaştırıyor. Resmi Call of Duty web sitesinde, Activision, Blackout’un solo ya da Fortnite ve PUBG‘de olduğu gibi takım halinde oynanabileceğini gösterdi. Ancak, diğer battle royale oyunlarından farklı olarak, önceki Black Ops oyunlarına kendini yoğun bir şekilde çekiyor. Geliştirici Treyarch, bir savaş royale modunun “Black Ops yolu” yaratılmasını istediğini ve bu amaçla, serinin tamamından öğelerin moda dahil olduğunu söyledi.

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Tanıtım

Treyarch’a göre, Blackout’taki harita, geliştiricinin şimdiye kadar yarattığı en büyük şey. Bazı yerleri doğrudan geçmiş kayıtlardan alınan eski haritalardır ve oyuncular RC araba dahil olmak üzere önceki tüm Black Ops oyunlarından silah ve eşyaları kullanabilirler. Harita ayrıca kara, hava ve deniz araçlarına da sahiptir ve oyuncular serinin Hudson, Reznov, Mason ve diğer karakterleri olarak oynayabilirler.

Activision, Call of Duty: Black Ops 4‘ün bugünkü özel buluşma etkinliğinde bir ton yeni detay açıkladı. Blackout ile birlikte, yayıncı, üç eşsiz harita üzerinde yer alan ve daha çok gizem üzerine vurgu yapan yeni Zombies mücadelesi hakkında çok şey anlattı. Zombi modu ile ilgili daha fazla ayrıntıyı Black Ops 4 Zombies konumuzda bulabilirsiniz. Activision ayrıca Black Ops 4’ün geleneksel bir tek oyunculu mücadeleye sahip olmayacağını da gösterdi; daha ziyade oyun, her bir uzman karakterine odaklanan solo görevleri içerecektir. Tek oyunculu mod yerine nasıl bir mod olacağını buradan konumuza ulaşarak inceleyebilirsiniz.