Call of Duty Black Ops 4 Zombies Modu Açıklandı

Call of Duty Black Ops 4 Zombies Modu Açıklandı

Call of Duty Black Ops 4 Zombies

Call of Duty Black Ops 4 Zombies

Activision sonunda kapıları açtı ve Call of Duty: Black Ops 4 hakkında bir bilgiler vermeye başladı. Tamamen yeni uzmanlara ve çok oyunculu seçeneklere ek olarak, popüler nişancı serisinin bu yılki oyunu da bir Zombies hikaye modu ile birlikte gelecek.

Zombies‘de, dört karakter yol boyunca ölümsüzlerin ordularını öldürürken kötü bir tarikatla savaşmak için zamanla yolculuk eder. Her biri kendi haritasına sahip olan üç eşsiz göreve dayanıyor; The Nine, Voyage of Despair ve Blood of the Dead.

Nine; oyuncuların, kılıç, kalkan, balta ve mızrak kullanarak zombileri ve özel ölümsüz düşmanları savuşturmak zorunda oldukları Roma savaş arenasında gerçekleşir. Voyage of Despair; zombiler ile dolup taşan uğursuz Titanic üzerinde yer alır. Blood of the Dead, önceki Black Ops oyunlarından klasik haritalara atıfta bulunan bir geri çekilme görevidir. Mod ayrıca, Activision’ın geleneksel bir zombi modunun basitleştirilmiş bir versiyonu olduğunu belirttiği Zombie Rush’ı da içerir.

Call of Duty Black Ops 4 Zombies Tanıtım

Oyunun yeni kalmasını sağlamak için Zombies, Callings adında sezonluk etkinlikler içerecektir. Ayrıca, günlük, aylık ve yıllık etkinliklere sahip olacaktır. Aynı zamanda kolay ve zor tamamlanan çeşitli zorluk seviyelerine sahip olacaktır.

Eğer çevrimiçi arkadaşlarınız yoksa, bunun yerine botlarla birlikte oynayabileceksiniz. Mod ayrıca zombi ve oyuncu becerilerini değiştirmek için oyuna ekleyebileceğiniz 100’ün üzerinde farklı özel mutasyona sahip olacaktır. Herkes, diğer oyuncuların çevrimiçi olarak paylaşabileceği özel yarışmalar da oluşturabilir.

Activision, Call of Duty: Black Ops 4’ün bugünkü özel buluşma etkinliğinde başka ayrıntılar da duyurdu. Zombies ile birlikte yayıncı önceki Black Ops oyunlarının içeriklerini içerecek olan yeni battle royale modu Blackout‘u ayrıntılı olarak açıkladı. Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Modu konumuzdan ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Activision ayrıca Black Ops 4‘ün geleneksel bir tek oyunculu mücadeleye sahip olmayacağını da gösterdi; daha ziyade oyun, her bir uzman karakterine odaklanan solo görevleri içerecektir. Bu mod ile ilgili daha fazla bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz.