Call of Duty: Black Ops 4’te Tek Oyunculu Hikaye Modu Olmayacak

Call of Duty: Black Ops 4’te Tek Oyunculu Hikaye Modu Olmayacak

Call of Duty: Black Ops 4’te Hikaye Modu Olmayacak

Call of Duty: Black Ops 4'te Hikaye Modu Olmayacak

Söz verildiği gibi, Activision, bu yılki Call of Duty oyunuyla ilgili bir ton ayrıntıyı büyük Black Ops 4 Community Reveal Etkinliği sırasında açıkladı. Bununla birlikte, oyun hakkında öğrendiğimiz en şaşırtıcı şeylerden biri, serinin önceki oyunları gibi geleneksel bir tek oyunculu mücadeleye sahip olmaması.

Tek oyunculu bir mücadelenin yerine, Call of Duty: Black Ops 4, oyunun uzman karakterlerinin her birinin etrafında dönen solo görevler serisine sahip olacak. Bunlar, serinin bilinen muhteşem set-parça anlarını içerecek ve oyuncular karakterleri yol boyunca ilerledikçe her karakterin arka planını ve diğer detayları ortaya çıkaracaklar.

Solo görevler, Black Ops 2 ve Black Ops 3 olayları arasında belirlendi. Ruin, Firebreak ve Seraph da dahil olmak üzere bu oyunda bazı daha önceki uzmanlar geri döndü ve Treyarch bu sefer yeniden tasarlandıklarını söylüyor. Oyunda bir dizi yeni Uzman var; şimdiye kadar, Recon, Crash ve Torque isimleri görüldü.

Akış sırasında Activision, Black Ops 4 için yeni bir battle royale modu olan Blackout’u da ortaya çıkardı. Blackout, daha önceki silahlar, öğeler ile Hudson, Reznov ve Mason gibi karakterleri de dahil olmak üzere tüm Black Ops serisinden öğeleri içeriyor. Oyuncular ayrıca, son kalan oyuncu olmaya çalışırken modda kara, hava ve deniz araçlarını kullanabilecekler. Blackout ile ilgili daha fazla ayrıntıyı Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Modu konumuzda bulabilirsiniz. 

Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim’de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. Önceki Black Ops oyunları gibi, Treyarch tarafından geliştiriliyor. Bu kez oyun, itme atlama veya duvar koşusu özelliklerine sahip olmayacak, ama yine bir Zombies moduna sahip olacak