Call of Duty: Black Ops 4’te Zombi Modu Olacak

Call of Duty: Black Ops 4’te Zombi Modu Olacak

Call of Duty Black Ops 4 Zombi Modu

Call of Duty Black Ops 4 Zombi Modu

Birkaç ipucu dışında Activision, Call of Duty: Black Ops 4 hakkında pek ayrıntı ortaya koymadı. Yayıncı, bu ayın başlarında özel bir etkinlik sırasında resmi olarak oyununu açıklayacak olsa da, şimdi resmi E3 Twitter hesabı sayesinde bir ipucu daha öğrendik.

Hesapta, serideki önceki oyunlar gibi Black Ops 4’ün bir Zombi moduna sahip olacağı ortaya çıktı. Tweet “Treyarch’ın bir sonraki Call of Duty: Black Ops 4 Zombies deneyiminin köşesinde ne var? E3 Coliseum’da yaratıcıların kendilerinden Call of Duty Zombies’in tarihini dinleyin!” şeklindeydi.

Daha önceki Call of Duty oyunlarındaki Zombies modunun popülerliği ve bugüne kadar her Black Ops oyununda ortaya çıkmış olması göz önüne alındığında, Black Ops 4’te bir kez daha geri döneceğini öğrenmek şaşırtıcı değil. Ama şu ana kadar oyun hakkında bildiğimiz somut detaylardan biri. Ayrıca bir kez daha Treyarch tarafından geliştirildiğini ve PS4, Xbox One ve PC için 12 Ekim’de, normalde yayınlanan Call of Duty oyunlarının yayın tarihinden neredeyse bir ay önce piyasaya sürüleceğini biliyoruz.

Bunun ötesinde, Activision ve Treyarch, oyunda potansiyel olarak görünebilecek bazı özellikleri ima etmiş olsalar da Black Ops 4 ile ilgili ayrıntılar azdı. Birkaç hafta önce, Treyarch popüler Pick 10 sistemini geri getirebileceğini öneren bir tweet yayınladı. Ayrıca perks ve scorestreaks’ın oyunda kalacağını da ima etti.

Bu yılın Call of Duty oyunu hakkında çok daha fazlasını öğreneceğiz. Activision, 17 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Call of Duty: Black Ops 4 Topluluk Gösterisi Etkinliği sırasında oyundaki perdeyi aralayacak. Ayrıca önümüzdeki ay E3 2018’de daha fazla oyun göreceğiz.