Call of Duty: WW2 DLC The War Machine

Call of Duty: WW2 DLC The War Machine

Call of Duty: WW2 The War Machine

Call of Duty: WW2 The War Machine

The War Machine paketi, 10 Nisan’da PS4 için piyasaya sürülecek. Bununla birlikte WW2 nişancısına yeni haritalar, bir Savaş Modu görevi ve diğer yeni içerik gelecek.

Diğer Call of Duty DLC paketleri gibi, The War Machine de oyuna üç yeni multiplayer harita ekler: Mısır, Dunkirk ve V2. Mısır, Call of Duty serisinin ülkeye oyuncuları ilk kez getirerek Büyük Piramitler ve diğer tanıdık yerler etrafında savaşmalarını sağlar. Dunkirk, Fransız sahil kentindeki oyuncuları ele laıyor ve “sıkı iç mekanlar tarafından kuşatılmış büyük, açık ve tehlikeli bir plaj alanı” içeriyor. Bu arada V2, Almanya’daki gizli bir roket sınamasında yer alan “ultra hızlı tempolu harita” dır.

Ayrıca The War Machine, Husky Operasyonu adlı yeni bir Savaş Modu görevi ekliyor. Bu harita Raven Software ile birlikte geliştirildi ve oyuncular Alman hedeflerinin bulunduğu yerde istihbarat toplamaya başlayacak. Ayrıca oyuna it dalaışını da tanıtıyor; İntel’lerini HQ’ya ilettikten sonra, müttefik bombardıman uçaklarını temizlemek için oyuncular düşman uçaklarını vurmak zorunda kalacaklar.

The War Machine paketini kısaca toparlarsak, aslında The Shadowed Throne adlı Nazi Zombies modunun başka bir bölümüdür. Bu bölüm “Barbarossa hikayesini tamamen yeni bir seviyeye taşıyor.” Activision’a göre, “Berlin yanıyor ve Doktor Straub’un korkunç ordusu Müttefik işgalciler kentini temizlemeye heves ediyor.”

Sony’nin Activision ile zamana özel ayrıcalık anlaşması sayesinde, The War Machine paketi, Xbox One ve PC‘ye gelmeden bir ay kadar önce PS4 için piyasaya sürülecek. DLC, Call of Duty: WW2‘nin $50 / £40 / AU $65 fiyatlık sezon geçişine dahildir ve bu da oyuncuların oyunun ilk genişlemesi olan The Resistance’a erişimini sağlar.  Bu ayrıca $15 / £11.59 / AU $20.45 fiyatlandırmadan ayrı olarak da satın alınabilir.

Kaynak: 1