Call of Duty: WW2 Karargâh Modu Yeni Özellikleriyle Geliyor!

Call of Duty: WW2 Karargâh Modu Yeni Özellikleriyle Geliyor!

Atış Serbest!

Call of Duty WW2‘nin en ilginç ve gizemli eklemelerinden biri olan yeni Karargâh Modu, yukardaki görsel dışında hiç ele alınmayan bir sosyal alandır. Yani artık halk arasında saygınlık kasabileceksiniz. 

Neyse ki yapımcı Mike Meija ile konuşan bir oyun sitesi mod hakkında daha fazla bilgi edinmiş. Kolayca Destiny kuleleriyle benzetebilirsiniz fakat Karargâh modu sanki birazda kendine has gibi duruyor.

Meija, Karargâh modunu “muhtemelen oyunda sahip olduğumuz en iddialı ve yenilikçi özellik” olarak nitelendiriyor. Meija’nın “grup aramak ve grup oluşturma”nın olacağını söylediği bu çevrimiçi sosyal bölgede 48 oyuncu yer alacak. Yapabileceğiniz diğer şeyler de gerçekten kulağa ilginç geliyor – burası sadece sohbet etmek için duracağınız bir alan değil, aynı zamanda rekabet edebileceğiniz ve savaşabileceğiniz bir alan olacak.

Meija, “Artık bir atış menziline girebileceksiniz. Ayrıca bunu tek kişilik bir deneyimin dışında, herhangi biriyle de yapabilirsiniz.” diyor. Atış menzili, bir karşılaşmaya başlamadan silahları test edebileceğiniz ve nerde hata yaptığınızı fark edebileceğiniz bir alandır. Yani atış serbest! 

Atış Serbest!