Call Of Duty: WW2 Özel Kamuflaj Tasarım PlayStation 4 ve Yeşil Joystick

Call Of Duty: WW2 Özel Kamuflaj Tasarım PlayStation 4 ve Yeşil Joystick

Call of Duty: WWII‘nin yayınlanmasına denk gelen PlayStation 4 üzerine Sony, PlayStation 4’ün yeni bir sınırlı sayıda sürümünü bu yıl piyasaya çıkardığını açıkladı. Bu sürümün özellikleri kamuflaj tasarımı ve bunun eşleşen bir Joystick. 

Call of Duty: WWII PS4 paketi, PlayStation logosu ve desende gizlenmiş çeşitli DualShock siluetleri bulunan geleneksel bir kamuflaj tasarımını spor yapan bir sistemi içeriyor. Konsolda 1 TB sabit disk bulunur ve kamuflaj ile eşleşen iki tonlu bir yeşil denetleyici var. Sistemin kendisine ek olarak Call of Duty: WW2‘nin bir kopyasını da alacaksınız. Sony, fiziksel ya da dijital kopya olup olmadığını henüz belirlemedi, ancak paketler bu kopyaları içeriyor. 

Paket için ön siparişler bugün çevrimiçi duruma geçecek ve ardından 3 Kasım’da oyunu yanında alacaksınız. ABD’de 300 dolar, Kanada’da 380 dolarla fiyatlandırılıyor; Daha fazla uluslararası fiyatlandırma ilan edilmedi, ancak paketin Avrupa’ya geldiğini biliyoruz. Buna ek olarak, paketi satın alan Avrupa’da olanlar, oyun içi içerikler alacak: Bölüm Paketi, Nazi Zombi paketi ve bir Silah Simgesini Açma Kilidi. Avrupa’da Sony ayrıca oyun paketleri içeren PS4 ile standart siyah PS4 ve PS4 Pro modelleri de sunacak. 

Call of Duty: WW2 3 Kasım’da çıkacak ve serideki son oyunlarda olduğu gibi zamanlanmış özel içerikler yer alacak. DLC paketleri; PC veya Xbox One‘a gelmeden 30 gün önce PS4’te gelecekleri anlamına gelir. 

Call Of Duty: WW2

Call Of Duty: WW2

Call Of Duty Tasarımlı PlayStation 4

Call Of Duty Tasarımlı PlayStation 4

Call Of Duty Tasarımlı PS4

Call Of Duty Tasarımlı PS4