Call of Duty: WW2 Zombies Modu Resmi Olarak Açığa Çıktı; Fragman Burada

Call of Duty: WW2 Zombies Modu Resmi Olarak Açığa Çıktı; Fragman Burada

Pek de şaşırtıcı olmayan bir şekilde, bu yılın oyununun II. Dünya Savaşı sırasında gerçekleştiğini göz önünde bulundurarak, mod aynı zamanda modun kendisinin adı olan Nazi zombilerine odaklanacaktır. Fragman, geçmiş yıllardaki gibi, bu Nazi Zombi modunda zombi katilleri üzerine kurulu bir hikayenin yer alacağını ortaya koyuyor.  Fragmanı izleyebilirsiniz. 

Fragman Activision’un San Diego’daki Comic-Con panelinde gösterildi. Zaten oyunda; David Tennant (Dr. Who), Elodie Young (Daredevil), Udo Kier (Blade), ve Kathryn Winnick (Vikings) gibi oyuncuların yer alacağını biliyorduk.Fragman ile birlikte öğrendik ki Ving Rhames (Pulp Fiction) de oyunda yer alacak. 

Sledgehammer Games’in patronu Glen Schofield “Oyuncuları, daha önce hiç olmadığı kadarıyla Nazi Zombi’lerindeki çok karanlık, sert yerlere götürüyoruz. Bu korku tecrübesinin bir cehennemi.” şeklinde konuştu.

Call of Duty: World War II; PS4, Xbox One ve PC için 3 Kasımda çıkacak. Oyun çıkmadan önce bir beta yayınlanacak oyunu önceden sipariş ederek bu deneyimi yaşayabilirsiniz.