Call of Duty WW2’nin Ayrıntılı Yama Notları

Call of Duty WW2’nin Ayrıntılı Yama Notları

Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII geliştiricisi Sledgehammer Games, oyunda birkaç silah için ayarlamalar yaparak yeni bir güncelleme yayınladı. Değişiklikleri  PlayStation 4, Xbox One ve PC‘de görebileceksiniz.

Değişikliklerin birçoğu küçük çaplı ancak bazı oyuncuların zayıf olduğunu düşündükleri sawed-off shotgun güncellemeden nasibini aldı. Oyunda haritalarla ilgili de ufak değişiklikler yapıldı. Aşağıdaki yama notlarına bakabilirsiniz.

Silah Değişiklikleri 

FG 42 – Geri tepme sorunu ve hafif ateşleme hızı sorunu 

Gres Gun – Daha fazla kontrole sahip olmak için geri tepme ayarı, ADS geçiş zamanı 

Kar98k – ADS geçiş zamanı 

Lee Enfield – ADS geçiş zamanı 

Combat Shotgun – Slight Max Damage aralığı

Sawed-Off Shotgun –  Max and Mid Damage aralığı

Haritalar Değişiklikleri

– Harekete geçirilen savunma startı, Sainte Marie du Mont’deki S & D’de ortaya çıkıyor

– CTF bayrak pozisyonlarını Londra Limanlarında geri taşındı

Değişiklikler Call of Duty: WWII DLC güncellemesinden hemen sonra geliyor.  The Resistance 30 Ocak’ta PS4’te. Yeni bir  Nazi Zombies bölümü ekleniyor. Bu bölümde avcılık için yeni zombiler var. Bu zombilerin daha kurnaz, daha hızlı ve eskiye oranla daha kana susamış oldukları söyleniyor.

The Resistance, Operasyon Intercept olarak adlandırılan ve Fransız direnişçileri kurtarmaya çalışan oyuncuları güvenli bir şekilde kaçmaya çalışan yeni bir War Mode misyonu başlatacak. Diğer Call of Duty oyunlarında olduğu gibi PlayStation 4 güncelleme konusunda ayrıcalıklı, diğerlerinden önce ediniyor. Xbox One ve PC biraz bekleyecek. 

Kaynak: 1