COD: WW2, Art arda 6 Hafta Liste Başı Oldu

COD: WW2, Art arda 6 Hafta Liste Başı Oldu

Call of Duty WWII

Call of Duty WWII

   Call of Duty: WWII, Kasım ayından beri İngiltere’de iyi bir performans sergiliyor ve 9 Aralık’ta sona eren haftada, satış izleyicisi Chart-Track‘e göre bir kez daha listenin en üstünde yer aldı. COD:WWII altı haftayı üst üste 1. sırada tamamladı. Bu, 2015’in Call of Duty: Black Ops III’ten bu yana en üstteki en uzun kesintisiz koşusu.  

   FIFA18 2. sıradaki yerini bir kez daha kazandı. Star Wars Battlefront II, bu hafta 3. sırada. Şu anda Battlefront satışlarına yardımcı olacak Star Wars: Last Jedi‘nin çıkmasına günler kaldı. Nintendo Switch‘in seçkin Super Mario Odyssey 4. ve Ubisoft‘un tarihi açık dünya oyunu Assassin’s Creed Origins 5. olarak ilk 5’i tamamlıyor.

    Listeye bu hafta iki yeni oyun giriyor: Rocket League haftaya 21. sırada başlıyor ve dehşet oyunu Hello Neighbor ise haftayı 37. sırada bitiyor. Geçen haftaya 19. başlayan Xenoblade Chronicles X, yeni haftayı ilk 40’da tamamlayamadı.

   UKIE ve Chart-Track izniyle, satış listesini okuyabilirsiniz. Bu listeye dijital satış verileri dahil değildir ve bu nedenle İngiltere’deki tüm oyun satışlarının temsilciliği sayılmamalıdır. 

1. Call of Duty: WWII

2. FIFA 18

3. Star Wars Battlefront II

4. Super Mario Odyssey

5. Assassin’s Creed Origins

6. Grand Theft Auto V

7. Mario Kart 8 Deluxe

8. WWE 2K18

9. The Sims 4

10. Lego Marvel Super Heroes 2

Kaynak: 1