CS:Go’da En Kolay Crosshair Ayarlama Yöntemi ve Kodları

CS:Go’da En Kolay Crosshair Ayarlama Yöntemi ve Kodları

CS:Go’da Atölyeden İndirilen Bir Harita ile Çok Kolay Crosshair Ayarlayabilirsiniz

İlk olarak Steam atölyesinden haritayı indirmeniz gerekiyor. Harita linki için buraya tıklayabilirsiniz. Sonrasında ise “Oyun Bul” kısmından “Atölye”ye tıklayıp indirdiğimiz haritayı seçip “Yerel Sunucu Başlat” yazısına tıklıyoruz. Belirtelim haritanın ilk açılışı indirme işlemlerinden dolayı biraz uzun sürebilir.

CS:Go'da Atölyeden İndirilen Bir Harita ile Çok Kolay Crosshair Ayarlayabilirsiniz

Haritada crosshair’larımızı denememiz için bazı haritalardan arka plan görüntülerini seçebiliyoruz. Crosshair’ımızın rengini buna göre ayarlayabiliriz.

Crosshair Renk Ayarlama

Crosshair’ımızı beğendik ama rengi hoşumuza gitmediyse şu tablodan renk değişimini kolayca yapabiliyoruz. Tek yapmamız gereken rengin üzerine gelip ateş etmek.

Crosshair Renk Ayarlama

Botlar Üzerinde Deneme

Botlar üzerinde de crosshair’ımızı deneyebiliyoruz. Yine aynı şekilde buradaki arka planı da değiştirebiliyoruz.

Botlar Üzerinde Deneme

Crosshair Seçimi

Gördüğünüz tablo ile crosshair’lardan istediğimizi seçebiliyoruz. Bunun gibi bir kaç tablo daha mevcut. Tabloda yer alan crosshair’lar profesyonel oyuncuların kullandıkları. Burada da crosshair’ın üzerine gelip ateş ettiğimizde değiştirebiliyoruz.

Crosshair Seçimi

Crosshair’ın Kodlarını Görme

Bu tablo ile bir çok şey yapabilirsiniz. Bunlardan biri “Share Crosshair”a ateş ederek seçtiğimiz crosshair’ın kodlarını rahatça görebiliriz. Crosshair’ları denediniz ancak hiçbiri hoşunuza gitmedi ve sizin kullandığınız haline geri dönmesini istiyorsanız “Restore Crosshair”ı kullanabilirsiniz. “Default” kısmı ise oyunda varsayılan ilk yüklendiğinde karşımıza çıkan crosshair’a dönmemizi sağlıyor.

Crosshair'ın Kodlarını Görme