Daha Fazla Ücretsiz Xbox One ve Xbox 360 Oyunu Geliyor

Daha Fazla Ücretsiz Xbox One ve Xbox 360 Oyunu Geliyor

Ücretsiz Xbox One ve Xbox 360 Oyunları

Ücretsiz Xbox One ve Xbox 360 Oyunları

Mart 2018’in Xbox One ve Xbox 360‘daki Ücretsiz Games With Gold oyunları erken başlayacak gibi görünüyor. Xbox One’da artık, Motosiklet platform oyununu Trials of the Blood Dragon‘u 0,00 dolar fiyat karşığında yani bedavaya indirebilirsiniz. Ubisoft’tan fizik tabanlı bir motosiklet platformlama oyunu, Trials of the Blood Dragon başka bir Ubisoft oyununun estetiğini de içeren ana Trials serisinden çıkan türlerden biridir. Bir diğeri de Far Cry 3: Blood Dragon.

Xbox 360’da Brave: The Video Game‘i tamamen ücretsiz alabilirsiniz. Aynı adı taşıyan Pixar filmine dayanan Brave video oyunu, efsanevi İskoçya’da Merida rolünü oyuna getiriyor. Geriye dönük uyumluluk sayesinde Xbox One’da da oynanan oyun, Kinect kamerayla hareket kontrollerini de içeriyor.

Xbox konsolunda veya şu an Xbox.com bağlantıları üzerinden Trials of the Blood Dragon ve Brave: The Video Game’i indirebilirsiniz. İndirme linki burada; Trials of the Blood Dragon; Brave.

Trials of the Blood Dragon Xbox One’da Mart ayı boyunca ücretsizdir; Brave: The Video Game 15 Mart’a kadar ücretsizdir. Ardından 16 Mart’ta Xbox One sahipleri, birinci şahıs nişancı oyunu Superhot‘u ücretsiz alabilirken bulmaca platformu Quantum Conundrum bu tarihte Xbox 360’da ücretsiz olacaktır. Ayrıca Şubat’ın ücretsiz Xbox One Games With Gold oyunlarından olan Assassin’s Creed Chronicles: India‘yı da 15 Mart’a kadar ücretsiz alabileceğinizi unutmayın.

Kaynak: 1