Dark Souls: Remastered Nintendo Switch Sürümü Ertelendi

Dark Souls: Remastered Nintendo Switch Sürümü Ertelendi

Dark Souls: Remastered Nintendo Switch Sürümü Gecikecek

Dark Souls: Remastered Nintendo Switch Sürümü Gecikecek

Bandai Namco, Dark Souls: Remastered‘ in Nintendo Switch sürümünün ertelendiğini duyurdu. Oyunun başlangıçta 25 Mayıs’ta PlayStation 4 ve Xbox One sürümleriyle birlikte başlaması planlandı, ancak şimdi 2018 yazına ertelendi. Solaire of Astora Amiibo da aynı zaman dilimine ertelendi. Bu arada bundan PS4 ve Xbox One sürümleri etkilenmeyecek.

Ocak ayında düzenlenen bir Direct etkinliği sırasında Nintendo Switch için Dark Souls: Remastered duyuruldu. Switch versiyonu, TV modunda oynatıldığında oyunu 30 FPS ile 1080p çözünürlükte görüntüler. Nintendo, Dark Souls Remastered’in “Artorias of the Abyss DLC’sini ve ayrıca orijinalden geliştirilmiş çerçeve ve çözünürlüğü de içerdiğini” açıkladı.

PS4, Xbox One veya PC’de oynayanlar, orijinal basın açıklamasına göre “PlayStation 4 Pro sistemi, Xbox One X ve PC’de oynatılırken, 60FPS ile 4K çözünürlükte, Dark Souls‘un zengin dünyasını deneyimleyebilecekler”.

Dark Souls Remastered ayrıca oyunun orijinal versiyonlarından önemli değişikliklerden biri olan çevrimiçi çoklu oyuncu için “altı oyuncuya kadar” destek verecektir.

Kaynak: 1