Dead Island Sistem Gereksinimleri

Dead Island Sistem Gereksinimleri

Dead Island

Dead Island

Dead Island, Polonyalı geliştirici Techland tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows, Linux, OS X, PlayStation 3 ve Xbox 360 için Alman stüdyo Deep Silver tarafından yayınlanan 2011 açık dünya hayatta kalma korku aksiyon rol yapma video oyunudur. Bir zombi istilasıyla kaplanan açık dünyası, kavgayla mücadele üzerine büyük bir vurgu yapan olay örgüsü ile hayatta kalmaya çalışan ve Banoi’nin kurgusal adasından kaçmaya çalışan dört kurtulana odaklanıyor.

Dead Island, nispeten geniş alanlara bölünmüş ve birinci şahıs bakış açısıyla oynanan açık bir dünya dolaşımına sahiptir. Oyunun çoğu, muharebe etrafında inşa edilir ve görevler tamamlanır. Dead Island bir aksiyon rol yapma oyunu ve deneyim tabanlı oynanış kullanıyor. Oyuncu görevleri tamamlayarak ve düşmanları öldürerek XP kazanır. Seviyelendirme üzerine, oyuncu sağlık ve dayanıklılık kazanır. Bir beceri ağacına bir beceri noktası yatırıp becerilerini geliştirebilir.

Savaş, ya fiziksel saldırı ya da yakın silah ve ateşli silah kullanımı ile gerçekleştirilir. Ateşli silahların oyunun ilk yarısı için mevcut olmadığından yakın dönüş silahları vurgulanmaktadır. Yakın dövüş silahları da oyunun herhangi bir noktasında hedeflere atılabilir. Silahlar rastgele oluşturulur ve bazı düşmanlarda bulunan önceden belirlenmiş yerlerde konumlandırılır; Genelde oyuncunun mevcut seviyesine dayanan benzersiz istatistiklere sahiptir. Her silah, istatistiklerini artırmak için üç kez yükseltilebilir ve silahların çoğu çivi veya elektrikli bıçaklar ve zehir gibi özel eklerle bir plana göre “modifiye” edilebilir.

Dead Island Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP
 – İşlemci: Core2Duo 2.66 GHz
 – Hafıza: 1 GB RAM
 – Ekran kartı: ATI 2600XT 512MB VRAM (GeForce 8600GT)
 – Boş disk alanı: 2 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7
 – İşlemci: Core2Duo 2.66 GHz
 – Hafıza: 4 GB RAM
 – Ekran kartı: GeForce 9600 (1GB)
 – DirectX®: DirectX 9.0C
 – Boş disk alanı: 2 GB