Death Stranding İki Ünlü Yıldızı Daha Açıkladı

Death Stranding İki Ünlü Yıldızı Daha Açıkladı

Death Stranding

Death Stranding

Sony’nin E3 2018 brifinginde yayınlanan yeni Death Stranding fragmanı, iki yeni yüksek profilli aktrisin Hideo Kojima‘nın gizemli PlayStation 4 oyununa katıldığını doğruladı. Lea Seydoux ve Lindsay Wagner, Death Stranding’de rol alacak ve oyun içi karakter modelleri gerçek hayattaki görünümlerine dayanıyor.

Seydoux (Spectre) ve Wagner (The Bionic Woman), Death Stranding’in ana karakteri olan The Walking Dead‘in Norman Reedus‘u, Hannibal‘ın yıldızı Mads Mikkelsen ve Oscar’lı yönetmen Guillermo del Toro (The Shape of Water)’nun da oynadığı oyunda yer alan diğer büyük isimlere katıldılar.

Sony‘nin basın toplantısı, oyunda ne yaptığınıza dair pek bir şey ifade etmese de oyuna geniş bir bakış attı. Görünüşe göre kör olan görünmez düşmanları tekrar görüyoruz. Reedus’un karakteri, görünmez canavarların tespit edilmesini engellemeye yardımcı olan bir kadınla buluşmadan önce çeşitli ortamlarda hareket ederken görülebilir. Daha sonra, geçici olarak pozisyonlarını açıkça ortaya koyabilecek şekilde sırtına bağlanmış bir ekipman parçasıyla görülebilir, ancak herhangi bir özellik konusunda halen karanlıkta kalmaya devam ediyoruz.

Death Stranding şu anda PlayStation 4 ve PC için geliştirilmektedir. Yayınlanma tarihi açıklanmadı.