Desert Bus VR Sonunda Steam’de Çıktı

Desert Bus VR Sonunda Steam’de Çıktı

Desert Bus VR

Desert Bus VR

Başlangıçta Penn & Teller’ın Smoke and Mirrors mini oyun paketinin bir parçası olan (hiçbir zaman piyasaya sürülmeyen bir mini oyun paketi eklenmesi) Desert Bus, tüm zamanların en sıkıcı oyunlarından biridir. Adından da anlaşılacağı üzere, bir otobüste çöl boyunca Arizona’dan Nevada’ya gidiyorsunuz. Ve hepsi bu.

Projenin sıradanlığı tam da onu özel kılan şey, yıllar geçtikçe kurulan bir kült oldu ve hatta Desert Bus For Hope (Desert Bus için Umut) hayır kurumu girişimi gerçekleştirildi. Artık deneyimler VR’da olabilir ve daha da iyisi, hem Vive hem de Oculus Rift’de VR’da ücretsiz olabilir.

Resimden de anlaşılacağı üzere, tam bir VR yeniden şekillendiriliyor. En önemli eklemeler arasında, VR’deki diğer üç arkadaşınızla ruhsal açıdan anlamsız bir gezi yapmanıza izin veren yeni çok oyunculu işlevsellik var.

Lansman, geçtiğimiz hafta düzenlenen “Child’s Play” için 650.000 dolardan fazla para toplanmasını sağlayan Desert Bus For Hope’u izliyor. Oyun tek başına iken başlangıçta vaat edilen diğer mini oyunlar arasında değil, bu nedenle bu durum kesinlikle ücretsiz olmasına yardımcı oluyor.

Kaynak: 1