Destiny 2: Curse Of Osiris ve Güncelleme 1.1.0 Yama

Destiny 2: Curse Of Osiris ve Güncelleme 1.1.0 Yama

Destiny 2: Curse Of Osiris

Destiny 2: Curse Of Osiris

Buna ek olarak, Bungie hem 1.1.0 güncellemesi hem de PC, PS4 ve Xbox One‘daki Destiny 2 için ilk DLC genişletmesinin lansmanını işaret eden Curse of Osiris DLC‘sini yayınladı.

Destiny 2 Güncelleme 1.1.0 önemli bir yapıtaşıdır. Nihayet nişancı; PS4 Pro ve Xbox One X geliştirmelerini tanıttı; Her ikisi de HDR desteğini alırken, Pro sürümü dinamik bir 4K çözünürlük ve Xbox One X ise yerli 4K elde ediyor. Xbox One S veya PS4 sahipleri için HDR desteğinin eklenip eklenmeyeceğine dair bir işaret yok.

Yamanın herhangi bir yerinde denge, hata düzeltmeleri ve diğer ayarlamalar için çok sayıda değişiklik var. Süper yetenekler artık patronlara daha fazla zarar veriyor, oyuncular düşük bir Kurtarma durumu ile daha çabuk iyileşmeye başlıyor, sayısız bomba türleri daha fazla hasar veriyor ve farklı silah türleri değiştirildi. Örneğin, hassas otomatik tüfekler hasar artışı görür ama hassas değiştirici azaltma vardır.

Destiny 2: Curse Of Osiris Fragman

Curse of Osiris‘in daha üst sınırını telafi etmek için, bazı etkinlikler için önerilen Güç seviyeleri şimdi farklıdır. Nightfall, 270 Power seviyesi, ya da 300 Prestige versiyonu gerektiriyor. Leviathan Raid, Prestige versiyonu için 300 veya 330’u önerir. Kılavuzlu Oyunlar için Nightfall hala 270 öneriyor ancak Leviathan’ın Güç seviyesi önerisi 310’dur.

Quickplay ve Competitive playlists’de artık Rare ve Legendary öğeleri daha sık dağıtan Crucible matches ile ödüller bazı durumlarda değişti. Bir maç bitirmek için ayrıca XP kazanırsınız. Diğer 1.1.0 değişiklikleri belirli sınıf yeteneklerini ve gear çarklarını etkilerken bazıları ise tamamen eğlencelidir. Ele alınan bir konu şu şekilde tanımlanır: Cabal Gladiators bazen Cabal Drill Public Events sırasında yenilgiye uğrattığında korkunç kol elastikiyetine sahip olacaktı.

Bunların dışında; DLC’yi satın alan oyuncular artık Mercury‘yi ziyaret edebilir ve yeni görevlere katılabilir, yeni gear kazanabilir ve daha pek çok şey yapabilirsiniz. Şimdilik, buradan 1.1.0 güncellemesinde değişen her şeyi kontrol edebilirsiniz.

Kaynak: 1