Destiny 2 Güncellemesi, Yeni Ödül Sistemlerini, Ekonomi Değişikliklerini İçerecek

Destiny 2 Güncellemesi, Yeni Ödül Sistemlerini, Ekonomi Değişikliklerini İçerecek

Tüm ayrıntılar yakında gelecek, ancak şuanda bizim bildiklerimiz;

 Destiny 2‘nin bir sonraki büyük güncellemesi, önümüzdeki ayın başlarında Osiris’in Curse of The Curse ile birlikte geliyor ve şuanki geliştiricisi Bungie bununla ilgili yeni ayrıntılar paylaştı Oyun direktörü Luke Smith, Twitter’da sistemin Aralık ayı güncellemesinin yanında söyledi. Güncellemede şu değişiklikleri bekleyebilirsiniz;

·         Ekonomi güncellemeleri (satıcılar & vitesler, simgeler, efsanevi parçalar ).

·         Yatırım güncellemeleri (silah ve zırh için yeni ödül sistemleri)

·         Oyun güncellemeleri

·         Ve dahası… 

  Smith Destiny 2’nin önümüzdeki hafta gelecek yeni büyük güncellemesinden oyuncular daha fazla ayrıntı bekleyebilir dedi. Sadece bu değil, Bungie proje sorumlusu Mark Noseworthy ve Smith fan sorularına yanıt verecekler ve Destiny 2’nin başlatılmasından beri Bungie’nin duyduğu bazı geri bildirimlere değinecekler.  

 Elbette bu duyuruları ve yorumları yakından takip edeceğiz ve kullanıma sunulduğunda daha fazla ayrıntı ile geri bildirimde bulunacağız.

Destiny 2’nin Curse of Osiris genişlemesi 5 Aralık’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC‘de başlıyor.Genişleme Merkür üzerinde belirlendi, yeni hikaye unsurları ve yeni görevler var, seviye başlığı yükseltilirken daha fazla silah ekleniyor ve yeni haritalar Crucible’a geliyor. Genişletmenin yanı sıra, Destiny 2, 5 Aralık’ta Xbox One X ve PS4 Pro geliştirmelerini alacak.

 Kaynak: 1